2777
2789
منم سوال داشتم ازتون ولی خوب جوابمو دادین.واقعا دستون درد نکنه پدر بزرگ 

سوالتون چی بود؟ 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان 

خواستم یه چیزی رو بهتون بگم شاید به درد کسی بخوره من یمدته تو یه کانال خانومی هستم که خودش چند تا بیماری داشته و در طی یکسال به کمک قدرت ذهن همه بیماری هاشو درمان کرده، تمام مدارک پزشکیشم تو چنل گذاشته، منم خودم نتیجه گرفتم از تکنیکاش. 

خواستید عضو شید اینم لینکش @jomalatetakidiii 

خب چطورییییی ؟ از ده تا تاحالا پرسیدم نمیگن!! خی چیکار کردین

فقط و فقط تنها راه واقعی دوره ی کوین ترودو هست ببین فقط این همه چیز رو درباره ی قانون جذب واقعی و اصولی توضیح میده پیج shokrgozari689 میزاره

بچه ها من ۵ساله قانون جذب رو میدونم و بلدم راه هاش رو برا همه چی بهم جواب داده در چند کلمه احساس خوش ...

سلام دوست عزیز 

میشه لطفا برای بدست اوردن سلامتی بگید چکار کنم ؟ برای رهایی از مریضی😭

استاد امیر همتی راجب این موضاعاتی که خودمون علاقه داریم افشاهایی داده بیرون سرچ بزنی سایتش بین المللیه میاد بالا واست کلی اطلاعات میتونی بدست بیاری رد خورد نداره اگه عمل کنی من خودم جز دانش آموخته هاشم ! هستی ببین بخدا که نصف عمرت به فنا رفته اگه پیگیر افشاهاش نباشی . ضرر ک نمیکنی برو توکارش دختر

راستی این متن منه تو سایته جت شوhttps://jetsho.net/question/mind-chips-elon-musk/

بخون جذابه اگ دوست داشتی فالو و لایکم هم کن قربونت❤️

@phr  

کاربر گرامی شما که تاپیکتون رو قفل می کنین درمورد قانون جذب فقط سوالم اینه چرا باید اونو یه خرافه بدونید شاید از نظر شما یه خرافه باشه کسی که یقینا به یه جیز ایمان قلبی داشته باشه اون اتفاق میفته شاید قطعیتی درکار نباشه ولی آدمایی بودن که این حقیقت رو لمس کردن و  همچنیت ادمایی بودن که نتیجه ندیدن

لزومی نداره شما پافشاری کنید و اصرار کنید که خرافات مطلق هستش راستی این حدیث اما صادق هم خیلی قشنگ به تاثیر فکر اشاره میکنه که خیلی ارتباط مستقیمی با قانون جذب داره *وقتی چیزی میخواهی و خواسته ای داری پس اینگونه بپندار که خواسته تو دم در است.*

وقتی شما یه عقیده ای دارین دلیل نمیشه تحمیل کنید اصرار بورزید که اون عقیده قطعا درسته

الان من میگم گاهی اتفاق میفته من باور دارم شما هم میگین نه چون اعتقاد ندارینباور ندارین

دیگه قرار نیس من اصرار کنم بگم اونیکه من میگم درسته

هر کسی یه ذهنتیتی داره یه سری از حقایق وجود دارن که نزد هر کسی متغیر و نسبی اند عین درس فلسفه

این همه فیلسوف اومدن هر کدوم یه نظریه خیلی خیلی عمیق دادن درمورد موضوع های مختلف ولی نظریه هیچکدوم نظریه اون یکی رو رد نکرد

موفق باشید❤

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
@phr     کاربر گرامی شما که تاپیکتون رو قفل می کنین درمورد قانون جذب فقط سوالم اینه چرا ...

@phr  

شاید بگی که با عقل جور درنمیاد درست

ولی خب راه شناخت فقط عقله؟؟

تجربه هس عقل هس شهود هس

مثلا تو عرفان میکه که با عقل نمیشه به عشق خدا رسید خدا با شهود قابل دست یافتنه

مثلا سهروردی تو عالم شهود سیر میکنه

انیشتین تو عالم تجربه

ایا سهروردی میتونه با شهود اونیکه انیشتین بدست میاره رو بدست بیاره؟؟ نه یا برعکس؟؟ خب معلومه بازم نه

وقتی هر کدوم تو عالم های متفاوتی اند

دلیلی نمیشه همدیگر رو رد کنن

الان تو مخالفی تو عالم خودت مخالف باش

منم موافقم تو عالم خودم

چون برا تو معنا نداره

ولی برا من داره

تو اجازه نداری به زور بگی که نه اونیکه من میگم درسته و منم همینطور

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
مثلا میگن وقتی به یکی فکر میکنی طبق قانون جذب اونم به تو فکر میکنه 

نه این رابطه، قانون جذب نیست

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
مثلا میگن وقتی به یکی فکر میکنی طبق قانون جذب اونم به تو فکر میکنه 

ربطی به فکر نداره به ارتعاش ربط داره ممکنه ارتعاش افکار تو با اون شخص یکی نباشه اما زمانی که یکی باشه اره میشه