2777
2789
امضاتون رو خوندم... میشه یکم توضیح بدین قانونِ جذب چطوریه دقیقن

خلاصه ش اینه که شما اونی میشی که تو ذهنته

مثلا یه مدتی تو ذهنت خودتو صاحب یه ماشین میبینی 

میری برا اون ماشین مثلا آویز یا وسیله های دیگه میگیری 

بعد از یه مدتی صاحب اون ماشین میشی و واقعی 

یا مثلا از لحاظ سلامتی مساله ای برات پیش اومده 

اول از همه باید قبول کنی که این مساله از انرژی های منفی که خودت دادی بوجود اومده 

بعد باید پاکسازی و شکرگذاری کنی از این که سالمی 

و چند تمرین دیگه که بعدش متوجه بشی اصلا اون مساله دیگه وجود نداره 

البته اینا مثاله. بهتره با یه متخصص آشنا بهش مشورت کنین تا راهشو بهتون بگه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

بچه ها من ۵ساله قانون جذب رو میدونم و بلدم راه هاش رو برا همه چی بهم جواب داده در چند کلمه احساس خوشحالی مهمه اون حسی رو تو خودتون ایجاد کنید که انگار به خواستتون رسیدید و واقعا خوشحال باشید یکی هم شکرگذاری بابت داشته هاتون مثلا حواس پنجگانتون و گفتن ذکرخدایاشکرت و پاکسازی که با گفتن ذکر استغفرالله.... و تجسم اون اتفاق که افتاده و لبخند زدن من با اینا هرچی رو امتحان کردم رسیدم فقط باید باورتون ۱۰۰ درصد باشه اون ۱درصد نا امیدی هم نباشه مثلا من قبلا برا لغو امتحان استفادش کردم درحدی مطمئن بودم که لغو میشه کلا سمت کتابمم نرفتم ۱ درصد استرس نگرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خلاصه ش اینه که شما اونی میشی که تو ذهنته مثلا یه مدتی تو ذهنت خودتو صاحب یه ماشین میبینی  ...

آهاا ممنونم🌸

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
اره بابا  حالا واسه ارایشگاهم امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه خبرش رو بهتون میدم😂 ه ...

امیدوارم جواب بگیری ... ولی انصافن خیلی قانعی😂

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
خلاصه ش اینه که شما اونی میشی که تو ذهنته مثلا یه مدتی تو ذهنت خودتو صاحب یه ماشین میبینی  ...

آهان اره این اولی هم مهمه مثلا من خودم برا رسیدن به عشقم اینو خیلی انجام دادم میرفتم یه لباسی چیزی بخرم با تجسم و حس اینکه قراره خونه اونا پیش عشقم بپوشم میخریدم.

بچه ها من ۵ساله قانون جذب رو میدونم و بلدم راه هاش رو برا همه چی بهم جواب داده در چند کلمه احساس خوش ...

حس خوب داشتن توی هر شرایطی خیلی مهمه. اینکه توی هر اتفاق بدی ما فقط بدی و اون موقع رو نبینیم چند قدم جلوتریم. بی خطا درست کار میکنه وباورهای ماست ک زندگی ما رو میسازه. وقتی میگیم پول نیست و الان رو میبینیم همین ارتعاش رو میفرستیم و باز همین میان سمتمون پس لازمه ک ما الان و شرایط الان رو نبینیم تا بتونیم به خواسته هامون برسیم

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
من به فرشتگان نامه نوشتم اما جواب نگرفتم

برای رسیدن به هدفتون شکر گزاری کنین و بنویسین به زمان حال ک انگار انجام شده. چهل روز انجام بدین

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
امیدوارم جواب بگیری ... ولی انصافن خیلی قانعی😂

باید واسش دون بریزی گول بخوره 

برگرفته از خاطرات یک کفتر باز 😂  من نیستمو🙄

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
باید واسش دون بریزی گول بخوره  برگرفته از خاطرات یک کفتر باز 😂  من نیستمو🙄

براساسِ تجربه میگم خودتی😂😂😂😂

من به فرشتگان نامه نوشتم اما جواب نگرفتم

منم از نامه به فرشتگان هیچ جوابی نگرفتم ولی از نامه به خدا معجزه دیدم به خود خدا بنویس اسم تمرین صندوق توکل هس مال استادعرشیانفر هس تو این کانال سرچ کن صندوق توکل برات میاره 

@HatamniyaTavakol