2777
2789

بله جواب میده. مثل قانون جاذبه عزیزم ما چه باور داشته باشیم چه نداشته باشیم اون بی کم و کاست و خطا کارش رو انجام میده و پیش میره. فیزیک کوانتوم بخون خیلی کمکت میکنه

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب چطورییییی ؟ از ده تا تاحالا پرسیدم نمیگن!! خی چیکار کردین

فقط فکر کردم و تجسم نیست، اگر فقط همین بود که خیلیا نتیجه عکس نمیگرفتن

پس مبحث گسترده تره 

اگر دوست داری بهت دوره رو پیشنهاد میکنم 

مگه قانون جذب شامل این نمیشه ؟ چرا؟

من کامل قانون جذبو بلدم اما اعتقاد ندارم 

اینجوری که شما میگی قانون جذب بی معنی میشه مثلا ی دختر به ی پسر فکر میکنه اگر جذبش کنه شاید ی پسر دیگه به همون دختره فکر کنه اینجوری هیچ کنترلی رو زندگیمون نداریم شما فقط میتونی خودتو جذاب کنی ادم خوب خودش میاد صرفا اون ادم مورد نطر شما نیست

نشنیدم چی فرمودین؟
اره 😂 ناموسا سریع جواب گرفتم همیشه باید یه ربع الاف باشم😂

باز خوبه، اینم معضلیه (شایدم معظل) واسه خودش😐😐

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
فقط فکر کردم و تجسم نیست، اگر فقط همین بود که خیلیا نتیجه عکس نمیگرفتن پس مبحث گسترده تره  اگ ...

خب دورش رو چطور تهیه کنیم؟

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
ممنون 🙏🏻

معنای واقعی جذب رو متوجه بشین حله. به کسی فکر کنین اون هم فکر میکنه شبیه شوخیه بیشتر مثل اینجا ک میگن حس ششم!! جذب همه ی ما توش قرار داریم فقط ما یاد میگیریم ک چطور درست ازش استفاده کنیم. اینم بگم بهتون که تله پاتی درسته برای اینکه سمت شما بیاد

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
باز خوبه، اینم معضلیه (شایدم معظل) واسه خودش😐😐

اره بابا 

حالا واسه ارایشگاهم امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه خبرش رو بهتون میدم😂

همیشه دو ساعتی الافم

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
معنای واقعی جذب رو متوجه بشین حله. به کسی فکر کنین اون هم فکر میکنه شبیه شوخیه بیشتر مثل اینجا ک میگ ...

تله پاتی که کسی سمتمون بیاد به زبان خودمونی یه توضیح میدی از انجامش چجوریه؟یا مثلا کسی پولمون رو برگردونه