2777
2789
عنوان

شوهرم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خودت اهمیت بده چون مدت ها ازش غافل بودی دلگیره حتی اگر پست زد ناراحت نشو برو سمتش تو اونو ببوس وقتی میبینی اون اینکار رو نمیکنه اونم برمیگرده کم کم انجام میده 

به نظرم وقتایی بوده اون بهت نیاز داشته تو حواست بهش نبوده واسه اون اینجور شده

عزیزم نیاز به یه شک داره به نظرم به خودت خیلی برس توی خونه جوری که قبلا نبودی و یه دفه توی قیافه خود ...

حتی سالگرد ازدواجمونو فراموش کرد به نظرت با بچه یه ماهه چطور موهامو رنگ کنم خانوادمم به شهر دیگن ولی خب ب خودم میرسم بچم دقیقا از ۱۲شب. تا ۶صبح بیداره در مورد شکی هم ک گفتی رمز گوشیشو عوض کرد منم به بار حواسش نبود از تو دستش دیدم زیروروش کردم چیزی توش نبود جز پیامای شخصیش با خاموادش ک احتمالا نمیخواسته من ببینم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خیلی باش حرف زدم میگه اینجور نیست ولی در عمل همینطوره اولویت بعدیشم خانوادشن

بهش بگو اگه اینجور نیست پس کو اون محبتت بکوب تو صورتش محبت نکردناشو تا بفهمه اینجور هست تا گفت اینجور نیست لال مونی نگید😲😲😲

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
عزیزم به خودت اهمیت بده چون مدت ها ازش غافل بودی دلگیره حتی اگر پست زد ناراحت نشو برو سمتش تو اونو ب ...

شاید آخه تو بارداری هم منع رابطه بودم ولی خب الان تون رابطه رو داریم ولی مثل قبلا نه چون بچه میپره از خواب هم اینکه وسط چرت زدنم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
بهش بگو اگه اینجور نیست پس کو اون محبتت بکوب تو صورتش محبت نکردناشو تا بفهمه اینجور هست تا گفت اینجو ...

گفتم میگه محبت کردم بدبختی خیلی احساسی ام تا میام بگم اشکام میریزن اونم بدش میاد از گریه کردن میگه باز شروع شد

پسرم همه دنیام 😘💋💕
گفتم میگه محبت کردم بدبختی خیلی احساسی ام تا میام بگم اشکام میریزن اونم بدش میاد از گریه کردن میگه ب ...

بهش بگو کو محبتت ؟؟؟محبتت اینه که توی حصرت یه ماچت هستم هرچی تو دلته رو بریز رو دایره زودم گریه نکن😲وگرنه همین اش و همین کاسه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

[QUOTE=108225892]بهش بگو کو محبتت ؟؟؟محبتت اینه که توی حصرت یه ماچت هستم هرچی تو دلته رو بریز رو دایره زودم گریه نکن ...[/QUOT]

اره راست میگی همینو میگم بدبختی زود اشکم میریزه از وقتی ازدواج کردم اینجور شدم وگرنه خیلی محکم بودم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
[QUOTE=108225892]بهش بگو کو محبتت ؟؟؟محبتت اینه که توی حصرت یه ماچت هستم هرچی تو دلته رو بریز رو دای ...

بازم محکم نباشی سختیاشو خودت باید بکشی😚چیزی کم نداری که بخوای توی حسرت چیزی بمونی 🤗😘

شاید آخه تو بارداری هم منع رابطه بودم ولی خب الان تون رابطه رو داریم ولی مثل قبلا نه چون بچه میپره ا ...

نباش سریع همون لحظه یه قهوه بخور معجزه می کنه ببین میدونم سخته ولی سعی خودتو بکن همچی درست میشه یه مدت باید خودت تنهایی پارو بزنی تا شگهرتم کمک کنه

گفتم میگه محبت کردم بدبختی خیلی احساسی ام تا میام بگم اشکام میریزن اونم بدش میاد از گریه کردن میگه ب ...

عزیزم اتفاقا بنظرم اصلا نکوبش بدتره بی خلال باش عصبی نشو ولی ریلکس به تلاشت ادامه بده مثلا یه محبتی که دوست داری نمی کنه تو انجام بده مثلا بوسش کن 

حتی سالگرد ازدواجمونو فراموش کرد به نظرت با بچه یه ماهه چطور موهامو رنگ کنم خانوادمم به شهر دیگن ولی ...

عزیزم اشتباه منظورمو فهمیدی منظورم اینه بهش شُک وارد بشه از تغییر تو نه خدایی نکرده شَک داشته باشی بهش