2777
2789
عنوان

شوهرم😂

997 بازدید | 43 پست

بچه ها شوهرم از موقعی ک پسرمون ب دنیا اومده خیلی با من سرد شده مخصوصا اینکه جامونم جدا شده بعد میاد پسرمونو بوس میکنه دیشب بش گفتم مامانشم بوس میخواد محل نذاشت حتی انقدر ناراحت شدم تاپیکم زدم منم این روزا حال روحیم خوب نیست حتی باهاش حرفم زدم  هیچی نگفت کلا قبلشم ب من محبت نمیکرد ولی الان میبینم م بلده ناگفته نماند تو عقد خیلی عالی بود الان رفتم پیج اینستاشو دیدم من براش درست کرده بودم نوشته بودم in love witt 2khtare_zemestan

دیدم اسم منو حذف کرده اسم پسرمونو نوشته😂😂😂 حتی نمیدونه معنیش چیه الان زنگ زد کار داشت منم بش گفتم خیلی چیپی گفت من بلد نیستم من نبودم برو درستش کن منم گفتم عمرا بذار مسخرت کنن😁

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم منو حذف کرده بود از توی بیوی اینستا اسم بچمونو نوشته بود به معنی در رابطه عشقی با پسرمون

اهان😳

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

واقعا چرا خندیدی😐

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

شاید شما زیاد به پسرتون توجه میکنید و ایشون هم وقتی توجهتون رو میبینن دلسرد میشن (نظر شخصیم)

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
چون معنیشو نمیدونست 

انشالله مشکلت حل بشه گلم 🌹

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
نه کلا خیلی بچه دوسته

پس بهش سخت نگیر و منطقی بشین باهاش حرف بزن تا بفهمه تو ناراحت میشی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

عزیزم نیاز به یه شک داره به نظرم به خودت خیلی برس توی خونه جوری که قبلا نبودی و یه دفه توی قیافه خودت تغییر ایجاد کن مثل رنگ مو و... 

توقع هم نداشته باش یه دفه عوض شه کم کم بر می گرده به حالت قبلا انشاالا خوشبخت باشی 

با صحبت کردن خیلی درست نمیشه چون مردا جبهه می گیرن که نه و اینطور نیست و.... 

😅😅😅 عجب حرف بزنید درست مشکلتون رو حل کنید 

خیلی باش حرف زدم هیچی نگفت پوزخند زد من با وجود بچه خیلی بش میرسم حتی افسردگی بعد زایمان گرفتم هنوزم دارم خیلی حساس شدم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕