2777
2789
منم تعریف محتسبی شنیدم دخترداییم و یکی ازدوستام پیشش رفتن راضی بودن

منم تعریفشو خیلی شنیده بودم قبل اینکه عمم بره خودمم وقت گرفته بودم ولی نرفتم پیشش 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
ادرسو گذاشتم عزیزم

ممنونم عزیزدل 

به امید خدا برم ببینم این دکترم امتحان کنم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من تازه چکاپ دادم .بهم دوباره که چکاپ نمیده که؟؟

من.پاپ اسمیر رو داده بودم خودش ازم پرسید و گفت دیگه نیاز نیست

ولی به خاطر سقطی که داشتم  برا عفونت معاینه کرد اونم کوتاه که اصلا معذب نمیشی یه خانم دکتر پیششه اون کارای معاینه رو انجام میده خودش خیلی سریع و کوتاه میبینه و برام پماد واژینال تجویز کرد که خدا رو شکر با اینکه تو بارداری مستعد عفونت میشیم من اصلا عفونت ندارم 

شما کی رفتی عمه من بنده خدا بعد دوماه بهش وقت داد وقتی رفته بود خود محتسبی اصلا نبوده فقط ماما بوده ...

من هر سری میرم برا ماه اینده نوبت میگیرم خودش گفته یک ماه به بار زودتر نیا چون از ماه قبل حوبت داشتم نهایتا یک الی یک و نیم ساعت معطل میشم 

اگه هر روز هم بخوای نهایتا تا هشت صبح اون روز نوبت میدن بعد مثلا برا ساعت سه عصر 

من هر سری میرم برا ماه اینده نوبت میگیرم خودش گفته یک ماه به بار زودتر نیا چون از ماه قبل حوبت داشتم ...

پس هشت صبح برم واسه غروب یا شب بهم نوبت میده دیگه .من یه بار برم اسن لقا رو زیارت کنم‌همه میگن محتسبی😜😜😜😜

من هر سری میرم برا ماه اینده نوبت میگیرم خودش گفته یک ماه به بار زودتر نیا چون از ماه قبل حوبت داشتم ...

تلفنی وقت گرفته بود عمم . نمیدونم والا . من خودمم تلفنی وقت گرفتم سه هفته بعد وقت داد فکر کنم

و خدایی که به شدت کافیست ... 
پس هشت صبح برم واسه غروب یا شب بهم نوبت میده دیگه .من یه بار برم اسن لقا رو زیارت کنم‌همه میگن محتسب ...

اره بعدش که باردار بشی انشالله  و پرونده داشته باشی دیگه تلفنی نوبت میگیری 

همسایه ما که اصلا از محتسبی راضی نبود بنده خدا 3 سال پیشش رفت کلی دارو فایده نداشت ولی دکترشو عوض کرد سر 4 ماه حامله شد میگن جدیدا اکثر اوقات خودش نیست 

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!