2777
2789

خانمها شماره دکتر محتسبی و ادرسش رو لااقل بزارید ...

منم کنجکاو شدم یه بار برم ببینم چی میگه نظرش چیه ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از آزادبه راضی نیستی؟

من یه بار پیشش رفتم وقت گذاشت واسه بار اول که من فقط ویتامین دی مشکل داشتم کلی دارو بهم بست تازه واسه شوهرمم نوشت با دوتاسرم.مثل اینکه واسه هرکی اولین بار میره اینارو تجویز میکنه.

عزیزم بسلامتی فارق بشی .عاشق دوقلوهام خداحفظشون کنه.منم یه بار پیش ازادبه رفتم .من شاغلم سخته منتظرم ...

منم شاغلم همکارام معرفیش کردن  دنبال پزشکی باش که تبحر داشته باشه نه اینکه فقط وقت بذاره مثل نگار آزادبه من بخرداری قبلی که سقط شد ازادبه تا هفته سیزده دستور سقط نمیداد با ا ابنکه بارداری من پوچ بود انگار نمیدونست باید چکار کنه  که هر وقت میرفتم سونو میکرد خودش اگه ماهی سه ا بار میرفتم پیشش نمبگفت کمتر بیا پول دوسته

اخرش هم رفتم پیش محتسبی فقط از رو شکم نه سونو گعت جرا تا حالا سقط نکردی با تعجب !!!!!

محتسبی نه الکی  سونو میده  نه داروی الکی مگه نیاز باشه میدونه کی چکار کنه من که تعصب دارم روش 

من هفته سیزده خونریزی سدید داشتم که ایشون کنتترلش کرد و بعد از اون که دید خطری ندارم دارو ها رو کم کم قطع کرد و تا الان که فقط یه مولتی ویتامین و آهن میخورم 

برو بیمارستان البرز دکتر آجودانی وقت بگیر

آره خدا خیرش بده همون ویزیت اول به من گفت برو ابن سینا وقتتو هدر نده . مثل دکترای دیگه الکی نچاپید 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
 بله گلم من ۱۲ سال نازایی داشتم پیش خیلی متخصص ها رفتم و متخصص خانم هم رفتم ولی دوجلسه رفتم پیش ...

شما کی رفتی عمه من بنده خدا بعد دوماه بهش وقت داد وقتی رفته بود خود محتسبی اصلا نبوده فقط ماما بوده 😐 چند تا آزمایش اینا گرفته بود فقط ازش . همین

و خدایی که به شدت کافیست ...