2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پیش حجت رفتم البته الان باررم دکتر خوب و دیقیق هست اگه میخوای باردار بشی...

فقط هزینه اش بالاست...

من لکه بینی داشتم .دکتر بچه ام برام نگه داشت..یه دکتر  یگه گفت پوچه..اما ایشون با دقت تمام داروها همه چیز اوکی شد 

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
شما پیشش رفتین عزیزم.نتیجه گرفتی.من یه ماهه اقدام کردم فعلا معلوم نیست نیجه گرفتم یا نه .ولی خیلی عج ...

بله گلم من ۱۲ سال نازایی داشتم پیش خیلی متخصص ها رفتم و متخصص خانم هم رفتم ولی دوجلسه رفتم پیش ایشون باردار شدم حدود ۳۰.۴۰ نفر رو هم معرفی کردم همگی الان بچه دارن نشد تو کارش نیست 

اگه بخاطر معاینه داخلی مشکل داری اصلا معاینه نمیکنه مگه اینکه مشکل عفونت و انجام پاپسمیر از من میشنوی با اطمینان دارم میگم پیش کسی نرو بغیر از دکتر محتسبی .ی دکتر واقعا کار بلد و حرفه ای و باسواد و با سابقه درخشان تازه جنتل من و باکلاس هم هس وقتی هم باردار شدم بعد ۱۲ سال گل هم براش بردم

بله گلم من ۱۲ سال نازایی داشتم پیش خیلی متخصص ها رفتم و متخصص خانم هم رفتم ولی دوجلسه رفتم پیش ...

من ۲۱ سالمه ایشون منو به دنیا آورده😂مادرم همیشه دعاشون میکنه

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
 بله گلم من ۱۲ سال نازایی داشتم پیش خیلی متخصص ها رفتم و متخصص خانم هم رفتم ولی دوجلسه رفتم پیش ...

مرسی عزیزم.عفونت که تا ماه پیش نداشتم میترسم معاینم کنه😂😂😂.بعد دوباره بهم ازمایش میده من همش دوسه ماه ازمایشاتمو انجام دادم.سوال بعدی اینکه وقت میذاره من دکتری میخام وقت بذاره نه عجله داشته باشه سریع بگه بعدی

مرسی عزیزم.عفونت که تا ماه پیش نداشتم میترسم معاینم کنه😂😂😂.بعد دوباره بهم ازمایش میده من همش دوسه ...

ن عزیزم ازمایش بدی مشخص بشه عفونت داری بازهم معاینه نمیکنه 

بله خیلی مهربونه بخصوص برای خانم هایی ک سنشون پایینه مثل ی پدر مهربون راهنمایی میکنه و ب حرفات گوش میکنه منکه دوجلسه بیشتر نرفتم و نتیجه گرفتم از دکتر خانم مهربونتره باخیال راحت برو ایشالا هرچه زودتر نتیجه بگیری🤗

مرده باهاش مشکل دارم اونم نصف شب باید بری وقت بگیری

منم میگم محتسبی عالیه فقط بار اول ساعت هفت تا هشت نوبت میگیری  میگه هفت ولی هشت هم بری ممکنه نوبت اون روزو بهت بده  دفه های بعدی تلفنی هم نوبت میده  خیلی هم راحتم باهاش خیلیها به خاطر به مشکل کوچیک بارها دکتر رفتن ولی ایشون با یه داروی ساده مشکلشونو رفع کرده خیلی هم اهل زیاد دارو دادن نیست  من به سقط داشتم پیش دکتر نگار ازادبه که خیلی بده اصلا نرید 

بعدش پیش ایشون رفتم الان دوقلو باردارم هفته سی هستم 

فقط محتسبی عاااااالیه وقت گذاشتن که مخم نیست من دکتر آزادبه میرفتم بارداری که سقط سد شاید بیست دقیقه وقت میذاشت ولی چه فایده تخصصش الکیه 

یه خانمی مطب دکتر محتسبی بود که میگفت خیلی مشکل داشتم از نظر بقیه عفونت بوده  سه میلیون خرج کردم باز خوب نشدم بالاخره با اینکه  سخت بوده پیش اقا برم اومدم پیش محتسبی بعد از معاینه گفته حساسیت داری و با یه پماد هفت تومنی مشکلش رفع شده بود 

معاینه هم یه خانومه پیششه رو پاهات پارچه میندازه و اماده میشی خودش در حد دو ثانیه میبینه فقط برا عفونت تا الان که هفته سی هستم دیگه معاینه نشدم من حتی سونو گرافی پیش مرد هم برام سخت بود 

منم میگم محتسبی عالیه فقط بار اول ساعت هفت تا هشت نوبت میگیری  میگه هفت ولی هشت هم بری ممکنه نو ...

عزیزم بسلامتی فارق بشی .عاشق دوقلوهام خداحفظشون کنه.منم یه بار پیش ازادبه رفتم .من شاغلم سخته منتظرم بمونم اگه مثلا امروز برم میتونم واسه یه هفته دیگه وقت بگیرم یا وقتش روزانست.

فرزانه حجت ..شنیدم بداخلاقه درسته ؟؟

اره بداخلاقه حجت تا الان کلی خرج رو دستم گذاشته راضی نیستم ازش میخوام عوضش کنم منم قبل بارداری میخوام

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰