2777
2789
من خودم بعضی شبا که میخوابم انگار یکی از پشت هلم میده

وختی میخابی یعنی دراز میکشی وختی دراز میکشی امکان هل دادن هست عایا .

چجور مثن

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم بعضی شبا که میخوابم انگار یکی از پشت هلم میده

منم بعضي وقتا همينجوريم. يكي تكونم ميده كه نتونم بخوابم. بعضي وقتا اعصابم واقعا بهم ميريزه. تا چشمم گرم ميشه خوابم ميبره همينطوري ميشه. معمولا هم قبلش حس ميكنم اگه بخوابم يه چيزي ميشه.

اره خو هلم میده به جلو

صلوات 

ترسیدم😓 

نترس چیزی نیس

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی
اره واقعا من بعدش میترسم دیگه خوابم نمیبره

نه من كه وقتي خوابم بياد ديگه ترس و اينا حاليم نميشه  كلاً هم زياد نميترسم.فقط هي خوابم ميبره هي همين اتفاق ميفته تا وقتي كه قشنگ اعصابم بهم بريزه بعد ديگه تموم ميشه.

جن خونتون هست عُمار 

😖😖😖😖😖

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر