2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوموبگم😅

همشو بوگو

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی
الان داشتی درمورد سر دمزاجی شوهرت واینکه بغلت نمیکنه صحبت میکردی راست گفتن کاربرا تو مردی 

من امشب همه ی سعیمو کردم برم تو پر بازدیدا نشد البته شوهرمو دروغم نگفتم الانم ک لقب مرد دادین بهم باشه قهر میکنم میرم

نه بچه گرجستانم 

افتاد

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

یه بار مدرسه که بودم معلم نداشتیم و ۷ نفر بودیم گفتیم بشینیم درباره جن صحبت کنیم ما نشستیم صحبت کردیم دیگه اخرا هوا سرد شده بود و بوی مرده میومد ما رفتیم تو حیاط اونجا یکی از دوستام گفت من میرم دستشویی اون رفت یه دقیقه گذشت یهو یکی جیغ زد رفتیم دیدیم دوستمه رنگش مثه گچ بود گفت اومدم درو باز کنم در باز نمیشد بعد نشستیم دوباره حرف زدن منو دوستم رفتیم بالا تو کلاس صندلیا رو انداختیم جز ۲ تاش رفتیم پایین الکی ترسیده گفتیم اینجوری رفتیم بالا دیدیم یکی از اون دوتا صندلیم چپه شده و هوای کلاس سردتر شده ما زود برگشتیم تو حیاط بعد یه ربع زنگ خورد رفتیم خونه تا شب حس میکردم یکی نگاهم میکنه

من غمگین ترین دختر شاد جهانم😛
خونه داییم اینا جن داره یه شب که تنها میره خونه میبینه یه گربه وسط خونس بعد غیب میشه😫

کمی ترسناکتر تعریف کن