2777
2789
تو‌فقط خوشحال باش😍😇 همه چی ردیفه🙆 دنیا ب کامت باشه الهی همیشهههه افرین ادامه بده با روحیه بالاتر ...

😍😍😍مرسییی عزیزم چقدر پستات پر از انرژیه مثبته

این وقت صبح از یه ادم بی خواب این همه انرژی مثبت عاشقتم😂😂😂

😂😂😂منم همیشه کارامو تو عرض دو ساعت انجام میدم چون دخترم نمیذاره همش میخواد بازی کنم باهاش طول روز ...

عزیزمممممم پس توام مث منی😂😍 الهیی

چقد مث من زیاده😂 یه روح در دو بدن😂

زنده باشه دختر نازت😆

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممممم پس توام مث منی😂😍 الهیی چقد مث من زیاده😂 یه روح در دو بدن😂 زنده باشه دختر نازت😆

😂😂😂اره بابا اصلا از طرز چت کردنمونم مشخصه مثل همیم دیگه من زود با کسایی که مثل خودمم جور میشم😂❤❤❤

قربونت عزیزات زنده باشن😍😚

😍😍😍مرسییی عزیزم چقدر پستات پر از انرژیه مثبته  این وقت صبح از یه ادم بی خواب این همه انرژی ...

امشب یکم ناراحت بودم با انرژی دادن ب بقیه حال خودم خوب میشه عزیزدلم😋😘

بعدشم مثبت اندیشی یه اعتقاده ک داشته باشیش ب همه چی میرسی 😎 یادت نره

دیوونتم😂

لطف داری عزیزم همش استرس دارم سر مرز راهمون ندن😐

چرا راهتون ندن واااا فکرای بد از خودت دور کن داری میری پیش آقا ب چیزای خوب فکر کن ب آرامشی ک بعدش میگیری😇

😂😂😂اره بابا اصلا از طرز چت کردنمونم مشخصه مثل همیم دیگه من زود با کسایی که مثل خودمم جور میشم😂❤❤ ...

هیچ وق چیزی ب این مشخصی و واضحی ندیده بودم😂😂 

منم کم جور میشم وقتیم جور شدم ول نمیکنم😂 میرم رو مخ 😄 

فدای تو 😍

امشب یکم ناراحت بودم با انرژی دادن ب بقیه حال خودم خوب میشه عزیزدلم😋😘 بعدشم مثبت اندیشی یه اعتقاد ...

😍😍انشالله هیچوقت ناراحت نشی تو زندگی عزیزم❤😍

خب دیگه 5 شد بریم بخوابیم دخترم بیدار بشه بدبخت میشم باید دیگه نخوابم اونوقت حداقل برم یکمی بخوابم😂😂😂

صبح بخیر گلم 😂❤خوشحال شدم ❤😍

چرا راهتون ندن واااا فکرای بد از خودت دور کن داری میری پیش آقا ب چیزای خوب فکر کن ب آرامشی ک بعدش می ...

والا تو سایت گفتن تو عراق دیگه جا نیست و امکانات تموم شده

استرس بهم وارد کردن