2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂همسرم میدونه دیگه من جغدم اصلا کاری نداره تازه بلند میشه واسش چایی و خوراکی ام میدم😂ساعت 11 ب ...

ای جانممممم پر انرژی کی بودی توووو😂😆

لنتی😄 همیشه پر انرژی باش 

گور بابای دنیا😐😂 

یکی نیس ب خودم بگه😂

بابا تو کدبانو ام ک هستی😂

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
😍😍😍مرسی عزیزم خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم مورد تایید شماهاش کارم واسم دعا کنین تا اخرش موفق بشم ...

جدی میگم خیلی طبیعیه کارات خیلییی

تا حالا طراحی ب این خوبی ندیده بودم

خیلی صبر و‌حوصله داری افرین😊 

حتما موفق میشی اگ تلاش کنی ارادتم ک خوبه پس مشکلی نیس

مجازی!! خوب یاد داده افرین !! خیلی خوب پیش رفتی، چقدر هزینشه 

وقتی من ثبت نام کردم دوره هاش تخفیف 50 درصدی داشت همه 9 ماه رو یه جا پرداخت کردم 700 تومن دو ماهم اضافه دوتا تابلو رایگان داریم با پشتیبانیه استاد بعد اینکه 9 ماه تموم شه 

ای جانممممم پر انرژی کی بودی توووو😂😆 لنتی😄 همیشه پر انرژی باش  گور بابای دنیا😐😂  ی ...

😂😂😂عزیزم فدات شم منم درسته مر انرژی ام ولی گاهی قاطی میکنم منم خخخخ  والا گلم کدبانو که نیستم قطعا😂 ولی خب بدم میاد خونه به هم ریخته باشه سعی میکنم همیشه مرتب باشه همه چی 

جدی میگم خیلی طبیعیه کارات خیلییی تا حالا طراحی ب این خوبی ندیده بودم خیلی صبر و‌حوصله داری افرین� ...

😍واقعا خیلی خوشحالم کردی انگیزه داشتم رو کارم با حرفات دیگه کسی نمیتونه منو بگیره از لین به بعدم انگیزم 100 برابر شد دیگه تا یه سال نمیخوابم 😂😂😂😂

😂😂😂عزیزم فدات شم منم درسته مر انرژی ام ولی گاهی قاطی میکنم منم خخخخ  والا گلم کدبانو که نیست ...

خدانکنه بزار من فداتشم آقااا دیگ 😂😂😂

قاطیو ک همه میکنن شک نکن😐😂 

مث الانه من کسخل شدم😂

منم کدبانو نیسم ولی اگ عزمم جمع کنم یهو خونه ب هم ریخته و ناهار آماده نشده رو تو یه ساعت جفت جور میکنم😂 

این است زندگی راحت پادشاهی😄😛

خدانکنه بزار من فداتشم آقااا دیگ 😂😂😂 قاطیو ک همه میکنن شک نکن😐😂  مث الانه من کسخل شدم😂 ...

😂😂😂منم همیشه کارامو تو عرض دو ساعت انجام میدم چون دخترم نمیذاره همش میخواد بازی کنم باهاش طول روز کلا در حال ورزش کردنم چون همش بازیهای بدو بدو هیجانی دوس داره  😂😂😂

😍واقعا خیلی خوشحالم کردی انگیزه داشتم رو کارم با حرفات دیگه کسی نمیتونه منو بگیره از لین به بعدم ان ...

تو‌فقط خوشحال باش😍😇 همه چی ردیفه🙆 دنیا ب کامت باشه الهی همیشهههه

افرین ادامه بده با روحیه بالاتر تو میتونی😗