2821
2789
عنوان

سوتی

388 بازدید | 17 پست

از ی پسره خوشم میومد رفیق یکی از رفیقام بود بعد می‌خواستم از طریق رفیقم آشنا شم باهاش بعد اولین قرارمونم بود تو کافه ینی اولین قرار عمر من...پاشنه بلند پام بود تا اومدم پامو بزارم تو کافه از دور دیدمش هول کردم با صورت خوردم زمین بعد دیگه داشتم از خجالت آب میشدم هم اون اونجا بود هم کلی آدم الان اعصابم خورده ینی چرا من انقد فلجم :////

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره بابا 

من واس تولد دوستم میخواستیم سورپرایزش کنیم زودتر رفتیم صندلمم پاشنه هیچ نداشت دم کافه یجورایی افتادم وقتی رفتم داخل دیدم پسرا که تو کافه نشسته بودن سررررخ شدن از خنده

چطورشدهنوززنده ای؟؟؟😂😂😂😂😂من بودم همونجاجوووون میدادم 😂😂

قرمز شده بودم از خجالت اصلا خیلی حالم بد بود بعد اونم خندش گرفته بود دلداری میداد گف پیش میاد دیگه هرکیم تو کافه بود هی منو میدین میخندیدن خیلیییی ضایع افتادم

اینکه چیزی نیس 😅😅😅😅😅

من قبلا زمان دانشگاه با دوس پسرم هم دانشکده ایی بودیم بعد یه روز پایین پله ها وایساده بود منتظرم حالا دانشکده هم شلوغ منم   پله اولی. دومی رو رد کردم.همینجور داشتم نگاش میکردم نمیدونم چی شد رو پله  سومی  پام سر خورد همینجوری اومدم پایین تا آخرین پله 😭😭😭😭 فقط یادمه همینجور ک میومدم پایین میگفتم وای وای وای تا پله آخر 😩😩😩😩آخه این چی بود ک میگفتم پوووف

چادر اجباری هم بود منم ازین چادر دانشجوییا سرم بود باد زده بود زیرش پف کرده بود قیافم دیدنی بود انگار با چتر نجات داشتم میومدم پایین 

🎉🎉🎉🎉
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز