2821
2789
عنوان

بارداری

292 بازدید | 38 پست

دوستان توروخدا کمکم کنید من دوماه در اقدام بارداریم و قبل اقدام پریودم منظم بود ولی تو این دوماه هی جلو میفتم و این ماهم اول لکه بینی داشتم بعد پریود شدم چیکارکنم راهنماییم کنید توروخدا

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم بدنت داره اماده میشه.. منم وقتی اقدام میکردم همینطوری میشدم میترسیدم ولی بعد 4ماه باردارشد ...

من خودم تک فرزندم از بچگی تنها بودم اگه باردار نشم میمیرم خیلی میترسم😔 دعام کنید

من خودم تک فرزندم از بچگی تنها بودم اگه باردار نشم میمیرم خیلی میترسم😔 دعام کنید

نه عزیزم این چه حرفیه حتما باردارمیشی بخدا توکل داشته باش این علایمم ک داری علایم بدی نیست...منم وقتی 4ماه نشدم خیلی فکرا میومد تو ذهنم ولی دقیقا همون ماهی ک ناامید شدم و میخاستم برم دکتر چون اصلا تا قبلش دکتر نرفته بودم دیدم پریودیم عقب زد 15روز صبر کردم بی بی زدم مثبت بود.. توام به زودیه زود مامان میشی فقط استرسو از خودت دور کن من همون ماهی ک بیخیال شدم و استرس نداشتم باردار شدم

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
نه عزیزم این چه حرفیه حتما باردارمیشی بخدا توکل داشته باش این علایمم ک داری علایم بدی نیست...منم وقت ...

انشاالله توروخدا برام  دعاکنید محتاج دعاتونم ممنونم که راهنماییم کردی  

نه عزیزم این چه حرفیه حتما باردارمیشی بخدا توکل داشته باش این علایمم ک داری علایم بدی نیست...منم وقت ...

به نظرت دکتر برم یا صبر کن هنوز؟ خیلی نگرانم دست خودم نیست

حتما عزیزم توکلت بخدا باشه😍

میشه یکم راهنماییم کنی تو نحوه اقدامم که چی بخورم چیکارکنم من اصلا تجربه ندارم و کسیو هم ندارم بپرسم ممنون میشم❤