2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 38 پست
دم کرده ی میخک هم رحم رو برای نگهداری تخمک آماده می‌کنه حتما در موردش تو نت سرچ کن خیلی خوبه...و این ...

ممنون عزیزم این جلوافتادنم نشونه خوبیه؟ ب نظرت؟

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من برو دکتر تا برات یه سری آزمایش قبل بارداری بنویسه..تا مطمعن بشی که کم خونی واین طور چیزا نداشته باشی...راستی عفونت زنانه هم باعث میشه بارداری به تعویق بیفته..ببین عفونت که نداری.یا اگه با عفونت باردار بشی زایمان زود رس میاره...یه خشک کننده برا عفونت بگیر بخور به شوهرت هم بده حتما

آره ایرادی ندارد چند روز جلو افتاده واسه حاملگی دکتر هم رفتی..چکاب یا سونو از تخمک و رحم ت دادی

نه هنوز دکتر نرفتم ولی میرم چون خیلی نگرانم 

دکتر بری باعث میشه خیلی جدی به فکر باشی...همون لحظه بیست دقه تا یه ساعت از جات بلند نشو...آن شاالله که خیره ..چیزایی که گفتم رو حتما انجام بده ..باردار شدی به منم خبر بده خوشحال میشم.

دکتر بری باعث میشه خیلی جدی به فکر باشی...همون لحظه بیست دقه تا یه ساعت از جات بلند نشو...آن شاالله ...

ممنون عزیزم انشالله دعام کن بخدا خیلی حالم بده اصلا امیدی برای ادامه زندگی ندارم دلم میخاد بمیرم چون که از بچگی تنها بودم

2823
2791
2779
2792