2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 38 پست
به نظرت دکتر برم یا صبر کن هنوز؟ خیلی نگرانم دست خودم نیست

14روز قبل از پریودیت موعد تخمک گذاریته بهتره ی روز درمیون داشته باشی اون روزی ک نزدیکی داری سعی کن شب باشه بعدش اصلا از جات پانشی تا یکهفته ام زیاد تحرک نداشته باش و از پله ها بالا پایین نرو من تو اون 4ماه اصلا تو ایفکرا نبودم و بی احتیاط بودم ولی اونماهی ک باردارشدم درس داشتم و فقط یجا نشسته بودم و اصلا تحرک نداشتم بارداریم بیخیال شده بودم پس اصلا استرس نداشته باش سعی کن بیخیال باشی 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

14روز قبل از پریودیت موعد تخمک گذاریته بهتره ی روز درمیون داشته باشی اون روزی ک نزدیکی داری سعی کن ش ...

مرسی عزیزم ممنونم ❤لطف کردی بهم

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 

راستی دکترم بری بد نیس فعلا فقط بهت فولیک اسید میده منکه از بارداریم ک رفتم درکتر شروع کردم به خوردن .. یا پزشک خانواده ام بری برات مینویسه  برا نی نیت خوبه وقتی باردارشی

خواهش میکنم عزیزم انشا... زوووود خبر بارداریتو بدی😍😍

انشالله عزیزم توهم هرچی میخای خدا بهت بده ممنونم که وقتتو گذاشتی برام

ممنون عزیزم هرچی از خدا میخای بده بهت انشاالله منم دعاکن

حتمااا عزیزم چون خودم یروزی جات بودم درکت میکنم اگ لایق باشم سر نمازام دعات میکنم انشا.. تا زایمانم نی نی تو شکمته😍

حتمااا عزیزم چون خودم یروزی جات بودم درکت میکنم اگ لایق باشم سر نمازام دعات میکنم انشا.. تا زایمانم ...

ایشالله عزیزم امیدوارم نینیت سالم و سلامت به دنیا بیاد 

راستی ی چی یادم رفت تخمه برا تخمک گذاری خیلییییییی خوبه من نمیدونسم ولی بخاطر علاقم هرشب شوهرم باید برام تخمه میخرید خیلی میخوردم خداروشکر برا تخمک گذاری اینا مشکل نداشتم چون خواهر تنبلی داشت من هنش میترسیدم ولی هیچ مشکلی نداشتم بعدها یجایی خوندم تخمه برا تخمک گذاری خیلی خوبه هرشب بخور البته بدون نمک

راستی ی چی یادم رفت تخمه برا تخمک گذاری خیلییییییی خوبه من نمیدونسم ولی بخاطر علاقم هرشب شوهرم باید ...

ممنونم عزیزم راستی بالا گرفتن پاها بعد از نزدیکی تاثیر داره؟

ممنونم عزیزم راستی بالا گرفتن پاها بعد از نزدیکی تاثیر داره؟

اره میگن تاثیر داره من اون ماهایی ک اقدام میکردم اینکارو میکردم ولی اونماهی ک بیخیال بودم و باردار شدم بعد نزدیکی ببخشید رفتم دسشویی بعدم خوابیدم پاهامم بالا نگرفتم چون کلا بیخیال بارداری بودم... تجربه من این بود مهمترین چیز نداشتن استرس و تحرک نداشتن زیاد بعد نزدیکیه حتماا اینو رعایت کن تا چنروز بعد..

دم کرده ی میخک هم رحم رو برای نگهداری تخمک آماده می‌کنه حتما در موردش تو نت سرچ کن خیلی خوبه...و اینکه خودت رو تقویت کن از آجیل و پسته گرفته تا ورزش منظم ...به شوهرت هم معجون بده و همچنین مایعات زیاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز