چند وقته دخترم و فرستادم مهد خیلی وابسته بود خدا رو شکر با مربیش تونست ارتباط برقرار کنه هم مدیر و هم مربیش خیلی خوبن خدا رو شکر میخواستم ببینم باید هدیه ای بهشون بدم یه جوری که لطفشون رو جبران کنم ؟؟؟دختر مدیر و مربیشون هم همسن دخترم هستن توی مهد یه سوال دیگه چجوری میتونم باهاشون صمیمی تر بشم رفت و آمد کنم یعنی چجوری دعوتشون کنم خونم میشه تجربتون رو بگین ممنون
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
چقد خوبه که راضی هستی من دیروز دعوام شد گفتن مادرا نباید بمونن دم در گفتم من بچه ام وابسته اس اولین باره میره مهد ۴ سالشه گفتن اگه بچه ات نمیمونه مهد مشکل خودته اگه بچه ات نمیمونه ببرش
دقیقا میگم همه مهدها با آدم راه نمیان بعضیها فقط پول میگیرن ولی مربیها محل نمیدن
اصلا انگار بدهکارشونیم فک میکنن والدین دستشون زیر سنگ اوناس ! تازه من مهد قرآن گذاشتم خودمم مذهبی ام ولی به خدا جوری رفتار کردن که میگم اگه با همه اینطور رفتار کنن مردم از قرآن ام فراری میشن .