2789
عنوان

مهد دخترم

91 بازدید | 14 پست

چند وقته دخترم و فرستادم مهد خیلی وابسته بود خدا رو شکر با مربیش تونست ارتباط برقرار کنه هم مدیر و هم مربیش خیلی خوبن خدا رو شکر میخواستم ببینم باید هدیه ای بهشون بدم یه جوری که لطفشون رو جبران کنم ؟؟؟دختر مدیر و مربیشون هم همسن دخترم هستن توی مهد یه سوال دیگه چجوری میتونم باهاشون صمیمی تر بشم رفت و آمد کنم یعنی چجوری دعوتشون کنم خونم میشه تجربتون رو بگین ممنون

مگه شهریه نمیدین؟ روز معلم یه بسته شکلات یا سبد گل بده.

چرا ولی نسبت به بقیه جاها شهریشون کمتره چند روزم بدون اینکه شهریه بدم رفته بودم کلا خیلی با آدم راه میان آنقدر تلاش کردن تا مشکل وابستگی دخترم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا دلیلی نداره باب صمیمیت و رفت و آمد تو خونه رو باز کنی.

اونها شاگردهای زیادی دارن و معمولا تمایل ندارن از ی مرزی با والدین برای صمیمیت عبور کنن

هدیه هم اگه برای ابراز محبته خیلیم خوبه

ولی لازم نیست چیز گرونی باشه

مقلا چه هدیه ای میشه بدم 

کتاب

شکلات

گل

ماگ برای سرکار 

گیاه طبیعی با گلدون

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چرا ولی نسبت به بقیه جاها شهریشون کمتره چند روزم بدون اینکه شهریه بدم رفته بودم کلا خیلی با آدم راه ...

این سیستم مشتری مداری هست 

بچه عادت کنه و والدین اطمینان کنن و ثبت نام کنن دیگه بچه یکی دو ساله آینده رو همونجا میمونه و شهریه میده. 

عادیه که راه بیان 

جزو مسئولیت هاشونه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
این سیستم مشتری مداری هست  بچه عادت کنه و والدین اطمینان کنم و ثبت نام کنن دیه بچه یکی دو ساله ...

اره ولی نمیدونم میخواستم یه جوری جبران کنم و میخواستم باهاشون صمیمی بشم نمیدونم چجوری باید رفتار کنم

اره ولی نمیدونم میخواستم یه جوری جبران کنم و میخواستم باهاشون صمیمی بشم نمیدونم چجوری باید رفتار کنم

صمیمیت معنی نمیده 

محیط کارشون هست 

مگر کلا به عنوان دوست خانوادگیتون قرار بگیرن و رفت و آمد خانوادگی بشه  که بعید میدونم زنی که تمام وقت شاغله آنچنان وقت آزاد داشته باشه 

گاها متیونین میرین دنبال دخترتون کیک خونگی ببرین بذارن تو آشپزخانه میان وعده بخورن.  

صمیمیت بیشتر لازم نیست.

چقد خوبه که راضی هستی من دیروز دعوام شد گفتن مادرا نباید بمونن دم در گفتم من بچه ام وابسته اس اولین ...

دقیقا میگم همه مهدها با آدم راه نمیان بعضیها فقط پول میگیرن ولی مربیها محل نمیدن

دقیقا میگم همه مهدها با آدم راه نمیان بعضیها فقط پول میگیرن ولی مربیها محل نمیدن

اصلا انگار بدهکارشونیم فک میکنن والدین دستشون زیر سنگ اوناس ! تازه من مهد قرآن گذاشتم خودمم مذهبی ام ولی به خدا جوری رفتار کردن که میگم اگه با همه اینطور رفتار کنن مردم از قرآن ام فراری میشن .