2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 52 پست

اشتباه نایپی ...چه ساده

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خونتون قراره کجا باشه  پدرشوهرت خونه داد ؟؟

با دعواهایه بسیار باهمسرم و شکنجه بله ک دقیقا هزینه ساخت خونه توواحد کنار30میلیون برام قرض گذاشته،،، 

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم

لطفا دوستان زود قضاوت نکنین .متن روبا دقت بخونین .من فقط برام سوال بود همین ...حتی یکبارم ب خودم اجازه ندادم ب اینایی که بدون جهاز رفتن بگم چرا 

ب من چه ...

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
اشتباهت همینجاست🙂🙂☺️شده بابات سکته کرده باشه و خرج درمونشم تو و ابجی دیگت ک توعقد باشه باید بدین ...

عزیزم الان من متوجه نمیشم جواب سوال استاتر دادم کیو قضاوت کردم مگ😟الان بیشتر پاسخا این بود ک عروس بی جهیزیه ندیدن منم واقعا ندیدم برا همین گفتم شما دیگ بنا ب شرایطتت مختاری 

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
عزیزم الان من متوجه نمیشم جواب سوال استاتر دادم کیو قضاوت کردم مگ😟الان بیشتر پاسخا این بود ک عروس ب ...

خب ناز ب جهاز ب اونایی ک ندارن ب هرعلتی خیای سنگین بود حرفت طوری ک واقعا دلم لرزید... 

ودر اخر دعا میکنم بهترین ها نصیبتون بشه ..ودقیقا همونی که میخواید بشه ...فعلا بدرود 

لطفا دوستان زود قضاوت نکنین .متن روبا دقت بخونین .من فقط برام سوال بود همین ...حتی یکبارم ب خودم اجا ...

عزیزم شما فقط سوال پرسیدی ن کسیو قضاوت کردی ن توهینی اینک بقیه جبهه گرفتن برا منم سواله😒 

بدون جهاز نه ولی اونجوری هم جهاز نمیدن که شورش دربیارن

بعضیا یه جوری جهاز میدن که تا ده سال بعد عروسی تو قرضن

در حد توان هرکسی الان که گرون شده ساده تر میدن خیلیا مارک باکیفیت ایرانی میخرن اصلنم اشکال نداره خوبه خیلیاش

چندتا تیکه هم که همیشه با داماده

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
متوجه نشدم 😟 واحد کنار کجاست ؟ 30 تومن قرض کردید ؟

عزیزم فک کنم قضیه منو نمیدونی یکم مفصله

قرار بود ی تیکه ازواحدکنار رو با یکمم ازخونه 300متری پدرشوهرم بگیریم و ی خونه کوچولو بسازیم

هزینه ساخت کاااملا ساده ک خونه50متری شد30تومن ک مجبور شدیم قرض بگیریم تازه همون یکمم ازخونشون رو نمیدادن ب همسرم ک تک بچست

تابحاال هزارتومنم کمک نکردن مارو... 

عزیزم فک کنم قضیه منو نمیدونی یکم مفصله قرار بود ی تیکه ازواحدکنار رو با یکمم ازخونه 300متری پدرشوه ...

😳عجبا 

دیگه چه میشه کرد 

منم صفر تا صد خرجا با شوهرمه 

یه ریال کمک نکردن که هیج 

چیزی ام ازمون گرفتن 

خوشبت بشی 

خب ناز ب جهاز ب اونایی ک ندارن ب هرعلتی خیای سنگین بود حرفت طوری ک واقعا دلم لرزید... 

من بشخصه وقتی طرف بیاد خواستگاریم و بگم من شرایطم اینه نمیتونم جهیزیه بیارم واونم قبول کنه دیگ جای حرفی نمیمونه حتی اگ داشته باشمم دیگ نمیگیرم طبق توافقم دلت نلرزه اونایی ک جهیزیه بردن چ گُلی بسر زدن هر کی ببره برا خودشه نبره هم بخودش مربوطه