2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 52 پست
۲ونیم میلیون طلا ودوعدد پتو دادن همین ...

دونیم طلا ک نهایت ی النگوهس دیگه. ب شما دادن؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا میشه ...من دوستم بدون جهاز رفت  دخترای دختر عمو مامانمم بدون جهاز

خوشبحال خانوادشون حالا من سوزن رخت دوزمم میگفتم باید چیز الکی نباشه😫

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
مجردی میگن عهههه کی عروسی میکنی خاستگار نداری لابد آخیییی عقدمیکنی کی عروسی و خونه خودت حامله نشییی ...

سرم تو زندگی خودمه ..اصلا از اونا نیستم تیکه بندازم یا ب روشون بیارم که بدون جهاز رفتن ...فقط سوال بود همین 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
دونیم طلا ک نهایت ی النگوهس دیگه. ب شما دادن؟ 

ن بابا من مجردم ...

سال ۹۷عروسی گرفت ..شد یه سرویس کلا باریک که هر دقیقه نزدیک بود پاره بشه

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
ن بابا من مجردم ... سال ۹۷عروسی گرفت ..شد یه سرویس کلا باریک که هر دقیقه نزدیک بود پاره بشه

ینی کل وسایلو دوماد خرید؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
قدیمم قیمت ها اینطور بود؟؟ ناز و شخصیت و کلاس عروس ب اخلاق و شان و شعورشه

قدیم مزدا کمتر بود بازم سختیا خودشو داشت الان ک سی تومن وامم میدن دیگ هر پدری ک بخاد دختر شوهر بده حداقلش ی دهم داره براش 

ماک ن وامو بردیم ن چیزی همه چیم با پدرم بود اخی چقد اذیتشون کردم ک اینو نمیخام اینو میخام اول و اوج گرونی😖

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
چ ضایع نمیدادن همینم سنگین تر بودن . اونوقت دوماد هم عروسی هم سرویس هم جهیزیه هم خونه و .. ؟ 

دقیقا ...خونه وماشین داره کارمندم هست و خود داماد خونه رو اماده با وسایل

مگ میشه عروسی دلش جهاز مارک و عالی نخاد با تالار و طلا و بهترین ها ندارن ک نمیدن عزیزمن ماهاباید ی ...

وا من نپرسیدم که خودشون تعریف کردن 

وا من نپرسیدم که خودشون تعریف کردن 

ول کن اینا اون ادمای گیرن منظور رو نفهمیدن من خودم زخم خوردم اما منظور توام فهمیدم چیه فقط یه چی میگم اگه فک میکنی توام میتونی بدونه جهاز بری تو این وضعیت سخت اشتباه میکنی این شانسا گیر ما نمی افته

حالا شنیدم کشور عراق ..پسر وسایل اتاق خواب و...میگیره دخترهرچی دلش خواست میبره میخواد ظرف باشه یا وسایل زندگی 

والا قدیما خوب بود زمان پیامبر(ص)جهیزیه خانم حضرت زهرا(س) چساده وفقط ضروریات زندگی 

الان حتی سرخ کن ومایکرو و ماشین ظرفشور میبرن ....والا من شوهر کنم هیچ فشار نمیارم ب خونوادم ....دلشونم بخواد عروس ب این گلی داره نصیبشون میشه

قدیم مزدا کمتر بود بازم سختیا خودشو داشت الان ک سی تومن وامم میدن دیگ هر پدری ک بخاد دختر شوهر بده ح ...

اشتباهت همینجاست🙂🙂☺️شده بابات سکته کرده باشه و خرج درمونشم تو و ابجی دیگت ک توعقد باشه باید بدین

شده عزیزم مستاجرباشین با ی مادرمریض

هیییچ وقت کسی رو قضاوت نکن و همرو ب یک چشم نبین الان درجه شعور و درک و عشق بادوام ارزشش بالاترازجهاز و این حرفاست

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم