2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 52 پست
😳عجبا  دیگه چه میشه کرد  منم صفر تا صد خرجا با شوهرمه  یه ریال کمک نکردن که هیج&n ...

دقیقا مثل من باقرض دارم عروسی میگیرم باشوهرم امروز268تومن فرشارو دادن قالی شویی من پولشو دادم ازم قرض کردن باخونه توسجادمشهد... 

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
من بشخصه وقتی طرف بیاد خواستگاریم و بگم من شرایطم اینه نمیتونم جهیزیه بیارم واونم قبول کنه دیگ جای ح ...

ببخش عزیزم یکم تند رفتم این روزا خیلی تحتفشارم دیشب زیرسرم رفتم... 

من عاشق همسرمم تموم پس اندازهارو خرج کردیم براجهیزیه ساده خانواده همسرم حیوان ب تمام معنان.. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا مثل من باقرض دارم عروسی میگیرم باشوهرم امروز268تومن فرشارو دادن قالی شویی من پولشو دادم ازم قر ...

واقعا نمیدونم بود و نبود این جور  پدر و مادر چه فرقی به حال ما میکنه 

😖😖وای اعصابم خورد شد 

واقعا نمیدونم بود و نبود این جور  پدر و مادر چه فرقی به حال ما میکنه  😖😖وای اعصابم خورد ...

دیشب رفتم زیر سرم ازفشار روانی کاش نداشتن حداقل اتیشم نمیزد وضع عالی مالیشون 

دیشب رفتم زیر سرم ازفشار روانی کاش نداشتن حداقل اتیشم نمیزد وضع عالی مالیشون 

عزیزممم انشالله خوشبخت بشی

سخته الان که احتیاج داری کمکت نکنن 

ولی خب پس فردا ارثشون میمونه برای شما 

ولی به چه درد میخوره واقعا 

توی خانواده ما رسم بوده همه چی نصف نصف 

اونقدر هم عروسی نداریم کلا 

من خودم جهاز نبردم خونه بردم 😁

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ببخش عزیزم یکم تند رفتم این روزا خیلی تحتفشارم دیشب زیرسرم رفتم...  من عاشق همسرمم تموم پس اند ...

منم اصلا قصد ناراحت کردن کسیو نداشتم اگ واقعا ناخواسته چیزی گفتم ک باعث دلخوری شما شده واقعا عذر میخوام 

توکل بخدا ایشالا همه چی جور میشه من خودمم همسرم صفر صفر بود از خیلی چیزام گذشتم تا تونستیم ازدواج کنیم  سخت نگیر خداخودش درستترین راهو میزاره جلو پاتون

بلا بدور گلم

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...