نفس۳۱۷۵۶ مدیر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 52 پست شماهم جدیدا دوروبریاتون عروس بدون جهاز میفرستن؟ دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃 1398/07/17 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadese1dhbsh عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2828 😳عجبا دیگه چه میشه کرد منم صفر تا صد خرجا با شوهرمه یه ریال کمک نکردن که هیج&n ... دقیقا مثل من باقرض دارم عروسی میگیرم باشوهرم امروز268تومن فرشارو دادن قالی شویی من پولشو دادم ازم قرض کردن باخونه توسجادمشهد... آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
mohadese1dhbsh عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2828 من بشخصه وقتی طرف بیاد خواستگاریم و بگم من شرایطم اینه نمیتونم جهیزیه بیارم واونم قبول کنه دیگ جای ح ... ببخش عزیزم یکم تند رفتم این روزا خیلی تحتفشارم دیشب زیرسرم رفتم... من عاشق همسرمم تموم پس اندازهارو خرج کردیم براجهیزیه ساده خانواده همسرم حیوان ب تمام معنان.. آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
ماهرو137600 عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 10450 دقیقا مثل من باقرض دارم عروسی میگیرم باشوهرم امروز268تومن فرشارو دادن قالی شویی من پولشو دادم ازم قر ... واقعا نمیدونم بود و نبود این جور پدر و مادر چه فرقی به حال ما میکنه 😖😖وای اعصابم خورد شد
mohadese1dhbsh عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2828 واقعا نمیدونم بود و نبود این جور پدر و مادر چه فرقی به حال ما میکنه 😖😖وای اعصابم خورد ... دیشب رفتم زیر سرم ازفشار روانی کاش نداشتن حداقل اتیشم نمیزد وضع عالی مالیشون آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
ماهرو137600 عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 10450 دیشب رفتم زیر سرم ازفشار روانی کاش نداشتن حداقل اتیشم نمیزد وضع عالی مالیشون عزیزممم انشالله خوشبخت بشیسخته الان که احتیاج داری کمکت نکنن ولی خب پس فردا ارثشون میمونه برای شما ولی به چه درد میخوره واقعا
mohadese1dhbsh عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2828 عزیزممم انشالله خوشبخت بشی سخته الان که احتیاج داری کمکت نکنن ولی خب پس فردا ارثشون میمونه ب ... دقیقا چ فایده مگ من چندبارعروسی میکنم آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 135267 توی خانواده ما رسم بوده همه چی نصف نصف اونقدر هم عروسی نداریم کلا من خودم جهاز نبردم خونه بردم 😁 از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6359 ببخش عزیزم یکم تند رفتم این روزا خیلی تحتفشارم دیشب زیرسرم رفتم... من عاشق همسرمم تموم پس اند ... منم اصلا قصد ناراحت کردن کسیو نداشتم اگ واقعا ناخواسته چیزی گفتم ک باعث دلخوری شما شده واقعا عذر میخوام توکل بخدا ایشالا همه چی جور میشه من خودمم همسرم صفر صفر بود از خیلی چیزام گذشتم تا تونستیم ازدواج کنیم سخت نگیر خداخودش درستترین راهو میزاره جلو پاتونبلا بدور گلم همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...