دوستان سلام .الان توی ماه پنجم هستم .تمام تست های خانگی اعم از ادرار و نمک .ادرار و جوش شیرین .ادرار و سوزن .ادرار و کلم قرمز و حلقهازدواج و حتی برام قران باز کردند تمام این تست های جنسیت نی نی را نشون داد پسر اما امروز رفتم سونوگرافی گفتند دختر .یعنی کدوم ممکنه خطا کنه .سونو یا همه این تست ها الکی بوده؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه ظاهرمو هر کسی میبینه میگند بچت پسره .هیچ تغییری نکردم .اصلا مشخص نیست باردارم .اصلا تهوع نداشتم ...
بچه اوله یا دوم اگه اوله طوری نیس انشالله دومی پسر میشه بعدم دیگه خدا دلش میخواسته بجتون دختر باشه . خودتو سفت نگهدار که شوهرتم جرات حرف زدن نداشته باشه یعنی چی دوست داشته پسر باشه مگه دست ماست خدا میخواد . منم دوتا دختر دارم سومیو ناخواسته باردار شدم همه علائمم مثل اوم دوتاست به احتمتل زیاد دختره نه خودم نه شوهرم هیچکدوم ناراحت نیسیم
شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
اخه ظاهرمو هر کسی میبینه میگند بچت پسره .هیچ تغییری نکردم .اصلا مشخص نیست باردارم .اصلا تهوع نداشتم ...
عزیزم حتما که تهوع دلیل بر این نیست دختر داری یا پسر منم تو حاملگیم خوشگل شده بودم میگفتن پسره ولی دختر شد ولی مادر بزرگ شوهرم تا دیدم گفت دختره بعد فال میزد جنسیت میگفت درستم در میومد من همین چند وقتا سقط کردم قبلش مادر بزرگم واسم زد پسر در آمد ولی سقط شد
نمیشه بگی طبیعی من که اینجوری بودم زیاد استرس به خودت نده تا پنج ماهگی اصلا انگار حامله نبودم دکتر میرفتم هی میگفت دخترم واسه چی آمدی میگفتم بارداری تعجب میکرد 😑
بچتو بردار ببر بیمارستان کودکان نگاه کنه ببینه فارغ از جنسیت چه پدر مادرایی درگیر بچه های مریضن.بگو ...
چرا هر وقت حرف از جنسیت میشه یکی میاد میگفته بگو خدا سالم باشن درسته ولی امام های خودمون هم برای پسر دار شدن و ادامه راهشون پیش خدا دعا میکردن پسرشون بده اینقدر راهکار گفتن کاسنی بخور خرما بخور در چهار ماهگی شوهر دستشو بزار پهلو زنش دعا بخونه پسر بشه اینا رو همه امام. ها گفتن تا پسر خواستی انجام بدی ما که تو کار خدا دخالت نمی کنیم این کار رو انجام میدیم خواست میده نخواستن نمیده واسه دختر دار شدنم هزارتا راه دادن یعنی هیچ مادری حق نداره بگه من دختر میخوام یا پسر