2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 33 پست
چرا هر وقت حرف از جنسیت میشه یکی میاد میگفته بگو خدا سالم باشن درسته ولی امام های خودمون هم برای پسر ...

درسته ولی وقتی هم دختر داد نباید با این حالت ازش حرف زد 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

بعدم دوست عزیز اینم اضافه کنم که خود پیامبر فرمودن از نشانه های خوش یُمنی زن اینه که فرزند اولش دختر باشه.

الان قرن ۲۱ هستیما 

دختر پسر چیه اصن.نصف دنیا ناباروری دارن فقط میگن بشه 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدم دوست عزیز اینم اضافه کنم که خود پیامبر فرمودن از نشانه های خوش یُمنی زن اینه که فرزند اولش دختر ...

درسته همه اینا را قول دارم  ولی هیچ کدومتون تو شرایط من نیستید .شوهرم ازدواج دومشه .از همسر اول دختر داره .قبل از بارداری با رژیم غذایی شروع کردیم برای پسر دار شدن الانم همه علایمم پسرونه هستش .حتی قدیمیا که به قول معروف سونو سرخود هستند همه میگند پسره الان که سونو گفت دختره نمیدونید شوهرم چه اوضاعی داره خیلی ناراحته .نه از من ولی در کل خیلی ناراحته 

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .
چرا هر وقت حرف از جنسیت میشه یکی میاد میگفته بگو خدا سالم باشن درسته ولی امام های خودمون هم برای پسر ...

اینکه حق طبیعیه هر کسیه . هر کسی ام یه سلیقه و علاقه ای داره ولی ما میگیم وقتی خدا داده و معلومم شده دیگه حرفی نزنیم که ناشکری میشه . حالا یه خانمی تاپیک میزنه میگه من دلم پسر میخواد چکار کنم قبل از اقدام همه راهنماییش میکنن 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست