2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید من یک سوال داشتم  من هفته هفده هستم یکشنبه باید برم سونو ولی شکمم خیلی بزرگ نشده طبیعیه ...

من تا نه ماهگی شکمم زیاد بزرگ نشد بچه ام درشتی بود 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اخه ظاهرمو هر کسی میبینه میگند بچت پسره .هیچ تغییری نکردم .اصلا مشخص نیست باردارم .اصلا تهوع نداشتم ...

بچتو بردار ببر بیمارستان کودکان نگاه کنه ببینه فارغ از جنسیت چه پدر مادرایی درگیر بچه های مریضن.بگو پسر و دختر نداره خدا بهت نعمت سالم بده.

من فکر میکردم دیگه دوره این حرفا گذشته 🤔🤔🤔

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
اخه ظاهرمو هر کسی میبینه میگند بچت پسره .هیچ تغییری نکردم .اصلا مشخص نیست باردارم .اصلا تهوع نداشتم ...

بچه اوله یا دوم اگه اوله طوری نیس انشالله دومی پسر میشه بعدم دیگه خدا دلش میخواسته بجتون دختر باشه . خودتو سفت نگهدار که شوهرتم جرات حرف زدن نداشته باشه یعنی چی دوست داشته پسر باشه مگه دست ماست خدا میخواد . منم دوتا دختر دارم سومیو ناخواسته باردار شدم همه علائمم مثل اوم دوتاست به احتمتل زیاد دختره نه خودم نه شوهرم هیچکدوم ناراحت نیسیم

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
بچتو بردار ببر بیمارستان کودکان نگاه کنه ببینه فارغ از جنسیت چه پدر مادرایی درگیر بچه های مریضن.بگو ...

منظورم شوهرت بود استارتر اشتباه نوشتم بچت 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
بچه اوله یا دوم اگه اوله طوری نیس انشالله دومی پسر میشه بعدم دیگه خدا دلش میخواسته بجتون دختر باشه . ...

اخه اولیم دختره .سونوی قبلی هم گفته بود به احتمال زیاد پسره توی غربالگری اول

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .

عزیزم حتما که تهوع دلیل بر این نیست دختر داری یا پسر منم تو حاملگیم خوشگل شده بودم میگفتن پسره ولی دختر شد ولی مادر بزرگ شوهرم تا دیدم گفت دختره بعد فال میزد جنسیت میگفت درستم در میومد من همین چند وقتا سقط کردم قبلش مادر بزرگم واسم زد پسر در آمد ولی سقط شد 

پس طبیعیه درسته؟

نمیشه بگی طبیعی من که اینجوری بودم زیاد استرس به خودت نده تا پنج ماهگی اصلا انگار حامله نبودم دکتر میرفتم هی میگفت دخترم واسه چی آمدی میگفتم بارداری تعجب میکرد 😑

بچتو بردار ببر بیمارستان کودکان نگاه کنه ببینه فارغ از جنسیت چه پدر مادرایی درگیر بچه های مریضن.بگو ...

چرا هر وقت حرف از جنسیت میشه یکی میاد میگفته بگو خدا سالم باشن درسته ولی امام های خودمون هم برای پسر دار شدن و ادامه راهشون پیش خدا دعا میکردن پسرشون بده اینقدر راهکار گفتن کاسنی بخور خرما بخور در چهار ماهگی شوهر دستشو بزار پهلو زنش دعا بخونه پسر بشه اینا رو همه امام. ها گفتن تا پسر خواستی انجام بدی ما که تو کار خدا دخالت نمی کنیم این کار رو انجام میدیم خواست میده نخواستن نمیده واسه دختر دار شدنم هزارتا راه دادن یعنی هیچ مادری حق نداره بگه من دختر میخوام یا پسر