2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

278 بازدید | 33 پست

دوستان سلام .الان توی ماه پنجم هستم .تمام تست های خانگی اعم از ادرار و نمک .ادرار و جوش شیرین .ادرار و سوزن .ادرار و کلم قرمز و حلقه‌ازدواج و حتی برام قران باز کردند تمام این تست های جنسیت نی نی را نشون داد پسر اما امروز رفتم سونوگرافی گفتند دختر .یعنی کدوم ممکنه خطا کنه .سونو یا همه این تست ها الکی بوده؟؟ 

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا اینا خرافاته چقدر تو این نی نی سایت میگن

سونو گرافی درسته دوست عزیز

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

وای معلومه سونو درسته دیکه . این تستا که صد در صد نیس سرگرمیه . منم سر دوتا دخترام همه میگفتن پسره مخصوصا دومیو ولی دختر بود بعد به هر کی میگفتم دختره میکفتن دروغ میگی

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
سونو درسته

اخه ظاهرمو هر کسی میبینه میگند بچت پسره .هیچ تغییری نکردم .اصلا مشخص نیست باردارم .اصلا تهوع نداشتم .از همه بدتر اینکه شوهرم پسر میخواست .

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .

ببخشید من یک سوال داشتم 

من هفته هفده هستم یکشنبه باید برم سونو ولی شکمم خیلی بزرگ نشده طبیعیه؟

میترسم برای جنین اتفاقی افتاده باشه رشدش متوقف شده باشه

خیلی استرس دارم 

دیگه خب سنو گفته دختره حتما هسته مامان من از اون قدیما میگفت زنا ماه هشت یا هر وقت سینشون یکم شیر داشته باشه دو سه قطره میریختن تو آب اگه حل میشد دختره اگه میرفت ته لیوان ته نشین میشد پسر 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم