2777
2789
عنوان

کیا رژیمن ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 94 پست
باشگاه میرم هوازی کار می کنم روزی ۱ ساعت ، از این برنامه های کالری شماری چندبار ریختم ولی اصن نتونست ...

منم قبلا باشگاه هوازی میرفتم 

کاردیو 

اصلا خوب نبود بدنم خشک شده بود 

دوسش نداشتم 

من مانکن دارم 

اتفاقا منم قبلا مانکن رو و بشقاب و کرفس نصب کرده بودم نتونسته بودم کار کنم 

اما ایندفعه که مانکنو نصب کردم خیلی راحت یاد گرفتم 

دوباره امتحان کن به نظرم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه. ولی برنج و نون کم کردم. شام سبک و زود میخورم. حلقه میزنم.. در طول روز تحرکمم خیلیه اما اصلا اونج ...

ببین کالری شماری ی چیز دیگست 

ی چیزایی که فکرشو نمیکنی نیبینی چقدرررر کالریشون بالاست و حواست نبوده 

منم قبلا باشگاه هوازی میرفتم  کاردیو  اصلا خوب نبود بدنم خشک شده بود  دوسش نداشتم& ...

باش عزیزم الان نصب می کنم اگه متوجه نشدم میشه همینجا منشن کنمت کمکم کنی بی زحمت؟🙈

خخخ😀😀 ولي جدا كمتر از ١٢٠٠ نخور فقطم عدد كالري مهم نباشه ميزان پروتئين و كربوهيدرات و چربي مهمه& ...

اره اتفاقا دقت میکنم 

این کربوهیدرات لعنتی همیشه بیشتر از بقیست 

باش عزیزم الان نصب می کنم اگه متوجه نشدم میشه همینجا منشن کنمت کمکم کنی بی زحمت؟🙈

اره حتماااا 

چرا که نه 

ورزشت جيه؟ بعدش ميخوري؟

اسمش رو نمیدونم دقیقا اسکرین گرفتم از یه ساعت یه ساعت ونیم بعد صبحانه میخورم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

چاي سبز بخور  شبا هم شير دارچين ورزش رو بزار يه ساعت بعد صبحانه يا عصر  با شكم خالي ورز ...

یه ساعت صبح ورزش میکنم یه ساعت هم بعد از ظهر نزدیک غروب

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین