2777
2789
عنوان

دخترم سه سالشه جیش نمیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 10158 بازدید | 25 پست
ولشون کن اعصاب بچه ت از حرف مردم مهم تره بگو نه هنوز یادنگرفته

بچم لجبازه. نمیدونم باهاش چیکارکنم. فقط جیشش نیست. صبح تا شب غذا نمیخوره از لجش. هرمدل غذا درست میکنم. یکسره سرگازم. ولی خانم میگه گشنم نیست

بچم لجبازه. نمیدونم باهاش چیکارکنم. فقط جیشش نیست. صبح تا شب غذا نمیخوره از لجش. هرمدل غذا درست میکن ...

تقصیر خودته خوب

لوسش کردی

حرص نخور برای غذا نخوردنش

بذار جلوش اگه خورد که بهتر

اگه نخورد بعد مدتی جمع کن 

نگرانش نباش گرسنش باشه بالاخره میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دوست دارم گریه کنم حالم خیلی بد

بخدا حق داری میدونم چه فشاری روت هست 

گریه کن سبک میشی عزیز

این پسر عموم الان داره فوق میخونه شرکت زده و بسیار موفق

یکی از دوستان دخترم وقتی ۷ سالشه بود اومد خونمون که بازی کنن

مامانش گفت این گاهی تو خودش پی پی میکنه اگر کاری کرد زنگ بزن

مادرش وکیل بود پدرش دندون پزشک

هر بچه ای یه جوره دو دفعه محکم جواب اطرافیان رو بدی دیگه جرات نمیکنن زر بزنن

از خودت و  دخی دفاع کن

همینه که هست عالیه 

میگن از پوشک نگرفتی

یه چشم غره برو جواب نده

دوباره میپرسن تحویل نگیر

چندبار برخورد محکم کنی ازت میترسن دیگه نمیگن

مامانی خوب غصه نخور عزیز این روزا میگذره از پوشک در میاد ایشالله میره دانشگاه عروسیش رو میبینی

حرص الکی نخور عزیزم 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
بچم لجبازه. نمیدونم باهاش چیکارکنم. فقط جیشش نیست. صبح تا شب غذا نمیخوره از لجش. هرمدل غذا درست میکن ...

حق داری میفهممت پسر منم از سه تا 4 سالگی طول کشید تا یاد گرفت.اول اینکه ی مدت ولش کن کلا.اصلا نگوو جیش داری.فقط براش قصه و شعر و کلیپ بزار که بچه ها همه میرن دسشویی جیش میکنن و ...بعدچند وقت خودت که میری دسشویی عروسک مورد علاقشو با خودت ببر ی سناریو ساختگی درست کن که عه خرسی جیش داری باشه بریم جیش کنبم بعدم بیا خرسی رو تشویق کن و دست بزن براش و ی برچسب جایزه براش بزن به دیوار اصلا هم محل دخترت نده.این ممکنه جواب بده .در مورد پی پی هم من مشاوره رفتم گفت روزی چند بار بعد وعده غذاییش  ببرش تو حمام و نقاشی بکشین با رنگ انگشتی یا کلیپ و گوشی بده دستش ی طوری کاری کن روی دو زانو بشینه حالت دسشویی ناخوداگاه پسر من پی پی کرد اولش خیلی چندشش شد ولی من تشویقش کردم خودمم شعر خوندم دست زدیم شلنگو دادم دسشویی شست.بعدم بهش جایزه دادم تا ی مدت کارم همین بود تا بالاخره یاد گرفت انشالله دختر شمام یاد میگیره فقط این فشاری که رو آدمه سخته

کاربر قدیمی ام 😊

[QUOTE=107651418]حق داری میفهممت پسر منم از سه تا 4 سالگی طول کشید تا یاد گرفت.اول اینکه ی مدت ولش کن کلا.اصلا نگوو 

منکه امروز به اندازه ی تمام عمرم گریه کردم. چون واقعا بی رحمانه چندین بار دخترمو زدم. انقدر گریه کرده گلوش گرفته. منم با اون گریه کردم. فقط حرص میخورم‌ چرا همه چیرو میفهمه این یه دونه رو نمیفهمه. ممنون از مشاورتون. حتما انجام میدم

[QUOTE=107651418]حق داری میفهممت پسر منم از سه تا 4 سالگی طول کشید تا یاد گرفت.اول اینکه ی مدت ولش ک ...

عزیزم😳نزنش تو رو خدا میفهمم منم کشیدم ولی اون لحظه دستتو مشت کن سریع برو ی جای دیگه مثلا برو تو بالکن یا اتاق.خیلی خوب میفهمه فقط لج کرده میخواد توجه کنی بهش حالا اگر توجه مثبت نشد توجه منفی هم براش خوشاینده.خیلی بغلش کن و ببوسش  وقتی حیش کرد دعوآش نکن فقط خودتو خیلی ناراحت نشون بده و بگو بیا بریم لباستو عوض کنم ببرش دسشویی  و بگو هنه ما منو بابا و فلانی فلانی...اینجا جیش میکنیم.انشالله که زود جواب بگیری هر دوتاتون دارین اذیت میشین

کاربر قدیمی ام 😊

سلام استاتر... دخترتو موفق شدی بگیری؟ منم الان وضعیتم مثل پارسال توعه. تازه باردارم هستم اطرافیان میگن اگه الان نگیری بعد از تولد بچت که اصلا نمیتونی😟

خدایا 🌧بارون🌧 رحمتت رو از ما نگیر
سلام استاتر... دخترتو موفق شدی بگیری؟ منم الان وضعیتم مثل پارسال توعه. تازه باردارم هستم اطرافیان می ...

سلام عزیزم خوبی.شما بچتو از جیش گرفتی چقد طول کشید.منم شرایط شمارو دارم پسرم سه سالشه از دوسالگی پی پی رو میگه ولی جیش رو ی چند ماه روزها گفت الان دیکه نمیگه این شش ماهه دارم روانی میشم از دستش.

شبا هم همچنان کنترل ادرار نداره.

سلام عزیزم خوبی.شما بچتو از جیش گرفتی چقد طول کشید.منم شرایط شمارو دارم پسرم سه سالشه از دوسالگی پی ...

سلام من شرایطم یکم فرق داشت. بچم از دو سال ونیمگی جیشش رو میگفت خودشم خیس نمیکرد شبا. فقط مشکل پی پی داشتم که باید تو پوشک میکرد حتما. خودش تا 3سال ونیمگی گفت و نظر بقیه که بعد از بچه جدید دیگه نمیگه کاملا اشتباه بود 

خدایا 🌧بارون🌧 رحمتت رو از ما نگیر
[QUOTE=107651418]حق داری میفهممت پسر منم از سه تا 4 سالگی طول کشید تا یاد گرفت.اول اینکه ی مدت ولش ک ...

🥺الان ۸سالشه،بچه رو در اوج عصبانیت هم نیاید زد،کنترل خشم رو یاد بگیریم،تا بچه هم از ما یادبگیره