2777
2789
عنوان

پی ار پی قبل انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 18933 بازدید | 28 پست
پی ار پی چه جوری انجام میدن؟ درد داره؟

ن بابا

خون گرفتن از دستم

یکاریش کردن بعد مث معاینه تزریق میکنن تو رحم

همین

اندازع سونو واژیناله دردش

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نارسیس جون ممکنه منم ببری گروه واتساپ    

من گروه ندارم

پیدا کردی ب منم لینک بده😁😄

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
سلام. شما به خاطر نازکی آندومتر پی آر پی کردید؟

شما پی آر پی کردی؟ جواب گرفتید؟ من امروز انجام دادم

از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو. 
سلام ميشه بگيد پيش كدوم دكتر انجام دادين؟ مشكلتون چي بود؟ هزينه ش چقدر شد؟ ممنون ميشم بگيد

ببمارستان طالقانی تهران. پیش دکتر نظری . حدود ۳ تومن. الانم باردارم

از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو. 
مبارک باشه عزیزم، خیلی برات خوشحال شدم. ان شالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری. برای من هم دعا کن.

پی آر پی کردید؟ باردار شدید؟ دختر من نزدیک سه ماهشه

پی آر پی کردید؟ باردار شدید؟ دختر من نزدیک سه ماهشه

چشمتون روشن، قدمش مبارک خدا براتون نگهش داره خیلی خوشحال شدم عزیزم. نه متاسفانه prp برام انجام ندادند امروز رفتم سونو آندومتریوز توی لگن پخش شده، لطفاً برام دعا کنید.ممنون