نارسیییس مدیر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 831 عنوان پی ار پی قبل انتقال | مشاهده متن کامل بحث + 18938 بازدید | 28 پست سلام دوستانمن بارسومه ک میخام انتقال بدماینبار میخام پی ار پی کنم ب نظرتون تاثیر داره؟چقد میتونه درصدبارداریو بالا ببره؟ خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر... 1398/07/15 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارسیییس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 831 پی ار پی چه جوری انجام میدن؟ درد داره؟ ن باباخون گرفتن از دستمیکاریش کردن بعد مث معاینه تزریق میکنن تو رحمهمیناندازع سونو واژیناله دردش خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
elii63 عضویت: 1394/05/25 تعداد پست: 96 ن بابا خون گرفتن از دستم یکاریش کردن بعد مث معاینه تزریق میکنن تو رحم همین اندازع سونو واژیناله ... نارسیس جون ممکنه منم ببری گروه واتساپ
نارسیییس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 831 نارسیس جون ممکنه منم ببری گروه واتساپ من گروه ندارمپیدا کردی ب منم لینک بده😁😄 خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
مادر_قندعسل عضویت: 1392/04/13 تعداد پست: 1257 سرم اي وي اي جي هم شنيدم من چه ربطی داره به پی ار پی ....این سروم مال کسانی هست که مشکل ایمنی دارن الهی توکل به تو
همسر_علی_آقا عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 377 من گروه ندارم پیدا کردی ب منم لینک بده😁😄 سلام. شما به خاطر نازکی آندومتر پی آر پی کردید؟
زهره۱۳۶۱ عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 271 سلام. شما به خاطر نازکی آندومتر پی آر پی کردید؟ شما پی آر پی کردی؟ جواب گرفتید؟ من امروز انجام دادم از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو.
shabnaz62 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 95 شما پی آر پی کردی؟ جواب گرفتید؟ من امروز انجام دادم سلامميشه بگيد پيش كدوم دكتر انجام دادين؟مشكلتون چي بود؟هزينه ش چقدر شد؟ممنون ميشم بگيد
بهار__65 عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 65 شما پی آر پی کردی؟ جواب گرفتید؟ من امروز انجام دادم عزیزم میشه بگی نتیجه prp چی شد؟ به سلامتی باردار شدی؟
زهره۱۳۶۱ عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 271 سلام ميشه بگيد پيش كدوم دكتر انجام دادين؟ مشكلتون چي بود؟ هزينه ش چقدر شد؟ ممنون ميشم بگيد ببمارستان طالقانی تهران. پیش دکتر نظری . حدود ۳ تومن. الانم باردارم از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو.
زهره۱۳۶۱ عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 271 عزیزم میشه بگی نتیجه prp چی شد؟ به سلامتی باردار شدی؟ بله. آبان باردار شدم از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو.
بهار__65 عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 65 بله. آبان باردار شدم مبارک باشه عزیزم، خیلی برات خوشحال شدم. ان شالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری. برای من هم دعا کن.
زهره۱۳۶۱ عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 271 مبارک باشه عزیزم، خیلی برات خوشحال شدم. ان شالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری. برای من هم دعا کن. پی آر پی کردید؟ باردار شدید؟ دختر من نزدیک سه ماهشه از مرداد ۱۴۰۲ تحت نظر دکتر پیام عزیززاده رژیم لاغری مو شروع کردم. وزن اولیه ۸۳ کیلو.
بهار__65 عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 65 پی آر پی کردید؟ باردار شدید؟ دختر من نزدیک سه ماهشه چشمتون روشن، قدمش مبارک خدا براتون نگهش داره خیلی خوشحال شدم عزیزم. نه متاسفانه prp برام انجام ندادند امروز رفتم سونو آندومتریوز توی لگن پخش شده، لطفاً برام دعا کنید.ممنون