2777
2789
عنوان

پی ار پی قبل انتقال

18932 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

من بارسومه ک میخام انتقال بدم

اینبار میخام پی ار پی کنم ب نظرتون تاثیر داره؟

چقد میتونه درصدبارداریو بالا ببره؟

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...

ببخشید عزیزم پی ار پی همونه که خون تزریق میکنن و میگن برای رشد مو اینا هم استفاده میشه ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم پی ار پی همونه که خون تزریق میکنن و میگن برای رشد مو اینا هم استفاده میشه ؟

اره

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
من يكي رو ديدم دفه چهارمش بود سرم اي وي اي جي زد نميدونم پي ار پي رو امتحان كرده بود يانه

بعدباردارشد؟

اره

برای ارتروز هم استفاده میشه ؟ مثلا ارتروز انگشت یا زانو؟ 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

بله دوستم....من مرکز ناباروری همدان پیش خ دکتر فریمانی دیدم که انجام میدادن.ایشون اولین نوزاد رو تو جهان به این روش به دنیا آوردن.افراد زیادی رو اونجا دیدم له این روش باردارشدن.

برای ارتروز هم استفاده میشه ؟ مثلا ارتروز انگشت یا زانو؟ 

نمیدونم والا من واسه بارداری میگم

بله دوستم....من مرکز ناباروری همدان پیش خ دکتر فریمانی دیدم که انجام میدادن.ایشون اولین نوزاد رو تو ...

انشالله منم نتیجه بگیرم