2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست
شوهرمن خیلی پاک بود بخشنده آقا سربزیر روزخاکسپاری میگفتن ازبس شلوغ بوده هنه میگفتن ندیدیم همچین خاکس ...

😭😭😭

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر خدا رحمتش کنه عزیزم‌

من شنبدم غسل صبر خوبه اگه اشتباه نکنم 

قران و‌ دعا هم زیاد براش بخون ان شا..جایگاش بهشت

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
اصلا نمیتونم براش یران نمازه میخونم روزا میگیرم اما آروم نمیشم نمیتونم حتی میوه یاغذای خوشمزه ای بخو ...

الهی 😥جگرم کباب شد😭

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
لابد صب تا شب عکسای تو گوشیتو نگاه میکنی یا عکسای عروسیتو؟ خودتو اذیت نکن عزیزم قربونت برم خواهری

همسوچسبوندم ب در ودیوار لباساشو آویزون کردم همش بوشون میکنم کفشاشو واکس میزنم 

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
دلم براش تنگ میشه 😔😔😔😔نفسم میخوادبندبیاد

حق داری عزیزم 

من پدرشوهرم که فوت شد تا یکسال تپش قلب و تنگی نفس گرفتم   شما که شوهر جوونت رو از دست دادی 

خدا رحمتش کنه 

ولی چکار میشه کرد 😢😢😢

این کارا رو تموم کن

عزیزم اونی که رفته دیگه برنمیگرده

ولی زندگی ادامه داره

باید خودتو از این وضعیت در بیاری

فقط هم خودت میتونی به خودت کمک کنی

همش باهاش حرف میزنم همینو میگم میگم توهم دلتنگ منی یانه

ببین عزیزم کسایی ک خیلی گناهکارن میگن خدا اجازه میده هفته ای یکبار دیدن خانوادش بیاد کسایی ک خوبن هر روز میان مطمئن باش شوهرت همیشه کنارته بابام چن سال پیش فوت شد همیشه مخصوصن چن ماه اول خیلی خوابشو میدیدم دوسال پیش عروسی پسرداداشم بود من رفتم سرخاک بابام گفتم بابا هفته دیگه نمیتونم بیام پیشت عروسیه فلانی هست گفتم بابا کاش تو هم میومدی ب کسیم نگفتم همچین حرفی ب بابام زدم شب عروسی دوتا عموم بودن یکیشون تنها بود زنش مریض بود نیومده بود خلاصه دو روز بعد عروسی خواهرم خواب دید بابام با کت و شلوار توو عروسی پسر داداشمه کناررعموم وایساده ب خواعرم میگه میدونم زن برادرم مریضه نتونسه بیاد عروسی بابامم خیلی شاد بوده میخوام بگم اونابی ک خوبن همیشه کنار خانوادشون هستن شما هم مطمئن باش شوهرت همیشه کنارته

عزیزم لباساشو بده به فقیر بپوشه واسش ثواب داره این کارا فایده نداره خیلی سخته ولی چیکار میشه کرد خاله من همون چند روز اول لباساشو داد بهزیستی گفت بپوشن ثوابش بهش برسه نگه داشتنش که فایده ای نداره فقط یکی دوتا واسه یادگاری نگه دار چیزی که همیشه بمونه مثل انگشتر وساعت 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭