2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست

خدا بیامرزتش . خدا خواسته که ازش بچه دار نشی و بارت سنگینتر نشه . بخودت بیا زندگی جریان داره بیوه بودن بهتر از یتیم شدنه خدارو شکر که بچه نداری من از این بعد به قضیه نگاه میکنم . توکلت ب خدا باشه. و اگر افسردگی داری اول برو روانپزشک بعدم اگر پس انداز داری برو یک سفر ده روزه تنهایی . لازمم نیست کسی باهات باشه . استقلالتو حفظ کن 

شوهرمن خیلی پاک بود بخشنده آقا سربزیر روزخاکسپاری میگفتن ازبس شلوغ بوده هنه میگفتن ندیدیم همچین خاکس ...

اخی عزیزم خوشخال باش ک جاش بهشته وقتی زنش و همه ازش راضی بودن فقط گذر زمان حالتو خوب میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایست قلبی گفتم معدم دردمیکنه اما چیزی نیس دکترنرفت ۵ونیم به بعدصب بودحالش بد شد ولی ب بیمارستان نرسی ...

اخی چقدر سخته شوهر خاله منم جوون بود بنده خدا ۹ماه قبل ایست قلبی کرد با چهار تا دختر😭 خالم تازه چهل سالشه اونو ببینی چی میگی فقط از خدا بخواه بهت صبر بده بتونی تحمل کنی 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
خانواده شوهرم طبقه پایینمونن

تو خونه تنها نمون سعی کن بری بیرون خونه مامانت یا اونا بیان پیشت 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
خدا بهت صبر بده انشاالله. این دنیا فانیه عزیزم اخرش میرسی بهش  سعی کن به بچه هات و آینده فکر ...

اصلا نمیتونم براش یران نمازه میخونم روزا میگیرم اما آروم نمیشم نمیتونم حتی میوه یاغذای خوشمزه ای بخورم نزدیک ۸کیلو کم کردم بچه نداریم 😔

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
اخی عزیزم خوشخال باش ک جاش بهشته وقتی زنش و همه ازش راضی بودن فقط گذر زمان حالتو خوب میکنه 

دلم براش تنگ میشه 😔😔😔😔نفسم میخوادبندبیاد

دلم براش تنگ میشه 😔😔😔😔نفسم میخوادبندبیاد

اخی بمیرم برات خیلی سخته کسی که که دوسش داشتی به این راحتی فراموش کنی هیچوقت فراموش نمیشه فقط صبر صبر صبر دیگه کاری از دست کسی برنمیاد

هیچوقت ازخدا نخواه مرگ شوهرتو بی سایه سربودن خبلی بده من شوهرم پشتیبانم بود انقد خوب بود فکر میکردم پدرمه ازبس نازمومیکشید وهواموداشت

اصلا نمیتونم براش یران نمازه میخونم روزا میگیرم اما آروم نمیشم نمیتونم حتی میوه یاغذای خوشمزه ای بخو ...

الهی عزیزم سخته میگذره.جوونی غصه نخور دنیا همینه

هرکس یه جور امتحان میشه.

میدونم این حرفا مثل شعار میمونه ولی سعی کن به خودت بیای 

از خدا کمک بخوای انشاالله به حق امام حسین همسرت خودش بهت آرامش میده و برات دعا میکنه

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
بمیرم الهی 😢😢😢😢کنار امدن سخته ولی چه میشه کرد گلم باید به زندگیت ادامه بدی خوابشو می بینی

خوابشو میبیدیدم اما چندشبه نه 😔

ایست قلبی گفتم معدم دردمیکنه اما چیزی نیس دکترنرفت ۵ونیم به بعدصب بودحالش بد شد ولی ب بیمارستان نرسی ...

ای خدا خداصبر بده باز بچه نداری شکر کن ایشالله روزهای خوب خوش نصیبت بشه گلم