بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم کسایی ک خیلی گناهکارن میگن خدا اجازه میده هفته ای یکبار دیدن خانوادش بیاد کسایی ک خوبن هر روز میان مطمئن باش شوهرت همیشه کنارته بابام چن سال پیش فوت شد همیشه مخصوصن چن ماه اول خیلی خوابشو میدیدم دوسال پیش عروسی پسرداداشم بود من رفتم سرخاک بابام گفتم بابا هفته دیگه نمیتونم بیام پیشت عروسیه فلانی هست گفتم بابا کاش تو هم میومدی ب کسیم نگفتم همچین حرفی ب بابام زدم شب عروسی دوتا عموم بودن یکیشون تنها بود زنش مریض بود نیومده بود خلاصه دو روز بعد عروسی خواهرم خواب دید بابام با کت و شلوار توو عروسی پسر داداشمه کناررعموم وایساده ب خواعرم میگه میدونم زن برادرم مریضه نتونسه بیاد عروسی بابامم خیلی شاد بوده میخوام بگم اونابی ک خوبن همیشه کنار خانوادشون هستن شما هم مطمئن باش شوهرت همیشه کنارته
همسوچسبوندم ب در ودیوار لباساشو آویزون کردم همش بوشون میکنم کفشاشو واکس میزنم
عزیزم لباساشو بده به فقیر بپوشه واسش ثواب داره این کارا فایده نداره خیلی سخته ولی چیکار میشه کرد خاله من همون چند روز اول لباساشو داد بهزیستی گفت بپوشن ثوابش بهش برسه نگه داشتنش که فایده ای نداره فقط یکی دوتا واسه یادگاری نگه دار چیزی که همیشه بمونه مثل انگشتر وساعت
این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭