چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من که عمرا به بچه دوم فکر کنم.کلا با بچه ادم از کار و زندگی و ترقی خودش میفته.همون یدونه کافیه واسه من
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
به خاطر راحتی خودتون فکر دومی رو نمیکنین اگه به فکر بچه تون باشین فکر دومی ام میاد توی سرتون گناه داره بچه نه خواهری نه برادری مگه ما پدر و مادرها چقدر عمر میکنیم که همیشه کنار بچه مون باشیم
22سالمه و دخترم نه ماهشه اصلا دیگه دوس ندارم بچه بیارم احساس میکنم دخترم تنها کافیه ،آیا تک فرزندی ب ...
خیلی بده بیشتر خود فرزند ضربه میخوره بذار یه دوسال دیگه ایشالله دومی رابیار که هم استراحت کرده باشی هم بچه ها دوست هم باشن اشتباه منو نکن دیر دست به کار شدم البته بخاطر فاصله سنیشون میگم عزیز
خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏