2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 86 پست

این نظر سنجی به جایی نمیرسه.... اصولا اونا که تک فرزند دارن همیشه یه چیزی ته دلشون هست که آیا کارم درسته یا نه؟؟؟؟ ولی سعی می کنند محکم باشند و با قاطعیت بگند فقط یکی...... به نظرم این یک چیز شخصیه... هر کس باید خودش تصمیم بگیره....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوتا دارم اگه شرایط جامعه و کارم اجازه میداد سومی رو میاوردم ولی نمیشه

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
اتفاقا سوال منم هست.. منم یه پسر ۹ ساله دارم.. اما میگم تفاوت سنیشون دیگه زیاد میشه..

عیبی نداره بابا

دادش اولی من با خواهر آخریم ۱۸ سال تفاوت سنی دارن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
این نظر سنجی به جایی نمیرسه.... اصولا اونا که تک فرزند دارن همیشه یه چیزی ته دلشون هست که آیا کارم د ...

مثلا من که شرایط زندگیم اجازه میده و پسرم هم صبح تا شب داره خیالپردازی میکنه با نی نی خیالیش.... خب چرا محرومش کنم از این نعمت..(. خدا رو شکر داداش هم میخاد😉)...

ولی مثلا دوست خودم بچش به شدت حسوده ... میگه فقط میخام خودم باشم خب اون واسه چی بیاره... 

من اگه نیارم ممکنه یه روزی از طرف بچم باز خواست بشم  که واقعا حقشه ولی دوستم نباید بیاره به بچشم میگه خودت حسود بودی جرات نکردم بیارم ... حالا برو تا آخر عمرت با تنهاییت حال کن😜

اینه که میگم شخصیه

بله تمام زحماتشون با ماماناست ولی مگه میشه به خاطر خودت یه بچه رو همیشه تنها بذاری این ظلم بزرگیه در ...

متوجه منظور من نشدید

👑مندختربارانم👑منهمانبوینمبارانم👑 من همان هوای بارانیم👑
اطرافیا بهت طعنه نمی زنن که وا پسر که به درد نمیخوره... پسر بی وفاس..... میدونم همش چرته ها .... ولی ...

نه اصلا برا بار اوله دارم ابن حرفا رو می شنوم،من یه دونه داداش دارم اگه بدونین پشت و پناه همممونه بچه اگه خوب باشه خوبه دختر پسر نداره اگرم بد باشه بازم دختر پسر نداره