2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 86 پست

دغدغه هر روز من فکر کردن به بچه دومه

هر روز بالا پایین میکنم و مزایا و معایب ش رو کنار هم می زارم

من ۳۴ سالمه 

و اگر تا الان دومی رو نیاوردم بخاطر این بود که به آینده بچه هام تو این مملکت مزخرف خوشبین نیستم

دلم برای همین یدونه بچه م کبابه.... چی قراره سرش بیاد تو این کشور

اگر خارج از ایران بودم صد درصد دومی رو میاوردم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هم خون یعنی چی بابا...اونم تو این زمونه...من ب هیچ وجه ب بچم این ظلمو نمیکنم ک محبتمو بین خودشو خواه ...

هرطور صلاح میدونی عزیزم

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
نه اصلا با شما موافق نیستم من با خواهر برادرم خیلی صمیمی هستم فکرشم که اگر نبودن چی میشد آزارم میده& ...

منم فقط ی خواهر دارم ک عاشقشم...ولی مطمئنم اگه تک فرزند بودم از شرایطم راضی تر بودم...خواهرمم دقیقا نظر منو داره....دوتامون همیشه میگیم حیف تک فرزند نیستیم😆😆😆

در من انگار کسی در پی انکار من است...

ولی خیییلی دلم میخاد دختر بشه دومی... احساسم میگه پسره😔.... خدا منو ببخشه ولی تو دلم بهش میگم عزیزم ...

وااااای نگو تو رو خدا،خدا قهرش میاد یعنی چی خودت برو  من دوتا گل پسر دارم خیلیم راضیم اتفاقا چون هر دو پسرن خیلی با هم جورن خدا رو شکر همیشه خوشحالن ومنم خدا رو شکر میکنم همیشه سه سال باهم فاصله سنی دارن خیلی خوبه خیلی  

منم فقط ی خواهر دارم ک عاشقشم...ولی مطمئنم اگه تک فرزند بودم از شرایطم راضی تر بودم...خواهرمم دقیقا ...

فقط به خاطر شرایط رفاهی راضی بود نباشه  من حاضرم همه دنیا رو بدم ولی خواهرام همیشه کنارم باشن حتی واسه بچه هامم بهتره چون خاله هاشون عاشقشونن وانقد محبت میکنن که نگو اگه نبودن وااااای نگو....

چقدر نظرات متفاوته من بیشتر گیج شدم  حالا که فعلا استرس دارم تا هفته دیگه ببینم پریود میشم یا ...

دقیقا همینیه که گفتی هرکس بنا به شرایط خودش تصمیم میگیره.شما هر تصمیمی بگیری ممکنه بعدها خودت یا همسرت یا فرزندت راضی یا ناراضی باشه.من به شخصه اصلا برام فرقی نداره تک فرزند بودم یا همین الان که دوتا داداش دارم.در یه حدن به نظر من هرکدوم مزایا و معایبی داره.برا دختر خودم میگم تک فرزند.دخکر من سونه انسال

وااااای نگو تو رو خدا،خدا قهرش میاد یعنی چی خودت برو   من دوتا گل پسر دارم خیلیم راضیم اتفاقا ...

اطرافیا بهت طعنه نمی زنن که وا پسر که به درد نمیخوره... پسر بی وفاس..... میدونم همش چرته ها .... ولی الان که باردارم حساستر شدم☹️

فقط به خاطر شرایط رفاهی راضی بود نباشه    من حاضرم همه دنیا رو بدم ولی خواهرام همیشه کنارم ...

ن خداروشکر شرایط رفاهی مون عالیه....خودمم خداروشکر شرایط مالیم عالیه....کلا همیشه وقتی حرف میزنیم میگیم تک فرزند بودیم بهتر بود....مخصوصا الان ک بچه هامون مث خواهر برادرن و مدام در حال جنگو دعوا😑واقعا بچه منو خواهرمو میبینم...تعجب میکنم چطور بعضیا دوتا بچه دارنو دیوونه نمیشن...چون منو خواهرم هر روز بدون استثنا میریم خونه پدرم...و بچه هامون پیش همن

در من انگار کسی در پی انکار من است...