2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 86 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا ب خاطر بچمم هست....من تمام دوستاییم ک تک فرزندن زندگیای خیلی بهتری دارن..و مدام در حال عشق و ...

به اینم فکر کن که پس فردایی میاد و ما نیستیم و اون بچه یک همخون تو دنیا نداره

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

ولی خیییلی دلم میخاد دختر بشه دومی... احساسم میگه پسره😔.... خدا منو ببخشه ولی تو دلم بهش میگم عزیزم من یه پسر دارم اگر تو هم پسری خودت لطفا برو😢😢.... ولی بعدش از خودم بدم میاد😔.... نمیدونم چطور با جنسیتش کنار بیام؟؟؟

به نظرتون اگه آدم دوتا پسر داشته باشه خییلی بده؟؟؟ مامانم هی میگه قیافت پسره خدا به دادت برسه با دو تا پسر😭😭

آخی عزیزم خداروشکر  پسر منم خیلی تنهاست مخصوصا از فامیل و اینا هم دوره واقعا تنهاست

بیار منم که نزدیکم ولی پسرم همش میگه هیچکس خواهر و بردار ادم نمیشه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
22سالمه و دخترم نه ماهشه اصلا دیگه دوس ندارم بچه بیارم احساس میکنم دخترم تنها کافیه ،آیا تک فرزندی ب ...

من دخترم ۹ماهه بود ۳تا میخواستم.خداروشکر شوهرم عاقل بود😂الان همون یکی بسه

من 34 سالمه با اینکه بر خلاف همسرم شدیدا مخالف تک فرزندی بودم، اما اینقد شوهرم بچه نمیخواست و خودم ...

خدا کنه منم بتونم تصمیم بگیرم 

این ماه روز یازدهم پری جلوگیری نکردم درواقع روزهارو قاطی کردم بچه نمی خواستم. نمی دونم‌چقدر احتمال بارداری هست

اتفاقا ب خاطر بچمم هست....من تمام دوستاییم ک تک فرزندن زندگیای خیلی بهتری دارن..و مدام در حال عشق و ...

نه اصلا با شما موافق نیستم من با خواهر برادرم خیلی صمیمی هستم فکرشم که اگر نبودن چی میشد آزارم میده 

خدا کنه منم بتونم تصمیم بگیرم  این ماه روز یازدهم پری جلوگیری نکردم درواقع روزهارو قاطی کردم ب ...

من که نفهمیدم چجوری حامله شدم!

شوهرم هنوز باهاش کنار نیومده

اما من به حکمت خدا ایمان دارم

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

با اجازه استارتر عزیز

حالا که اینجام لطفا اینو هم ببینید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3336746/چیکار-کنم-بچرخه?postId=107434807

به اینم فکر کن که پس فردایی میاد و ما نیستیم و اون بچه یک همخون تو دنیا نداره

هم خون یعنی چی بابا...اونم تو این زمونه...من ب هیچ وجه ب بچم این ظلمو نمیکنم ک محبتمو بین خودشو خواهر یا برادرش تقسیم کنم...اونقد با اعتماد ب نفس بارش میارم...ک احتیاج ب همخون نداشته باشه....آدم واسه دردودل با دوست راحت تره تا با خواهر برادر...حتی واسه مشکلات دوست خوب خیلی بیشتر ب درد آدم میخوره تا خواهر برادر....من اونقد فک کردم ک از تصمیمی ک گرفتم مطمئنم

در من انگار کسی در پی انکار من است...