2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 86 پست
باید ببینی کشش رو داری خودت یا نه چون تمام زحماتش با شماست

بله تمام زحماتشون با ماماناست ولی مگه میشه به خاطر خودت یه بچه رو همیشه تنها بذاری این ظلم بزرگیه در حق فرزندتون به نظر من کسایی که حوصله بچه بزرگ کردن ندارن اصلا نباید اولی رو هم بیارن این عین خودخواهیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تک فرزندی خیلی بهتره چون وقت میکنی بهش برسی و هر چی خواست براش بخری،البته دوتا بچه هم بستگی به شرایط ...

منم مثل شما فکر می کردم‌ولی احساس می کنم خیلی پسرم لوس شده چون‌توجه زیاد داشته حالا هم که میگه همه همکلاسیهام خواهر و‌برادر دارن من ندارم ماهم اینجا کسی ‌نداریم 

من یه پسر ۹ ساله دارم که دو ساله از من نی نی میخاد .... ولی. نمیشد... الان باردارم هفته ۷... الان پسرم از خوشحالی  هلاکه... کلی کمکم میکنه، گوشت غذاشو نمیخوره هی میگه تو بخور و خلاصه خییلی ذوق داره و مهربون شده..... خودم گاهی پشیمون میشم نمیدونم چرا ولی با خوشحالی پسرم دلخوشم فعلا

بچه دردسر داره ولی خوب اگه بخواهی به فکر بچه ی اولت باشی منطقیش اینه که حداقل ۲ تا بچه داشته باشی که بچه ی اول تنها نباشه مخصوصا شما که خارج از کشوری بیشتر احتیاجه کا دو تا بچه باشه 

ولی در نهایت به این بستگی داره که خودت توانایی داری یا نه؟؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

دوست من به نظر من حتما دومی رو بیار شاید الان واستون سخت باشه ولی در آینده هم واسه خودتون هم واسه فرزندتون خیلی خیلی بهتر میشه بچه تنها بزرگ بشه مشکل دار میشه دیدم که میگم ده ها مورد.....

من 34 سالمه

با اینکه بر خلاف همسرم شدیدا مخالف تک فرزندی بودم، اما اینقد شوهرم بچه نمیخواست و خودم هم حوصله نداشتم پاک از صرافتش افتاده بودم

تا اینکه دومی رو خدا خواسته باردار شدم

الان هفته 34 ام و هنوزم حس می کنم آمادگی ندارم

اما اینکه بخاطر تنبلی خودم نخوام بچه م خواهر یا برادر داشته باشه نهایت خودخواهیه

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
به خاطر راحتی خودتون فکر دومی رو نمیکنین اگه به فکر بچه تون باشین فکر دومی ام میاد توی سرتون گناه دا ...

اتفاقا ب خاطر بچمم هست....من تمام دوستاییم ک تک فرزندن زندگیای خیلی بهتری دارن..و مدام در حال عشق و حال و خیلی خیلی راضی از تک فرزندی..چون تمام وسایل رفاهی و محبت پدر مادر واسه خودشونه...خواهر برادر قدیم ب درد میخورد ن الان...الان انقد سر گرمی و مشغله هست ک آدم سال تا سال فکر خواهر برادرشم نمیکنه....من هر چی دارمو ندارم میزارم واسه ی دونه بچم..ک واسه خودش تا آخر عمر راحت زندگی کنه...

در من انگار کسی در پی انکار من است...