2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 86 پست

نه بیار نذار دیر بشه منم پسرم 8سالشه الان باردارم پسرم اینقد ذوق داره که نمیدونی

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تک فرزندی خیلی بهتره چون وقت میکنی بهش برسی و هر چی خواست براش بخری،البته دوتا بچه هم بستگی به شرایط مالیت داره ،

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

من که عمرا به بچه دوم فکر کنم.کلا با بچه ادم از کار و زندگی و ترقی خودش میفته.همون یدونه کافیه واسه من

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

سلام دوستم 

مطمینا خواسته ی فرزندتون دلیل منطقی نیست . شما بنشینین با همسرتون دلایل محکم برای داشتن و نداشتن فرزند دوم رو بررسی کنین 

مثلا یکیش سنتون دومیش ایا میتونین از پسش بربیاین. سومی وضعیت روحی و‌روانی شما .و اینکه ایا همسرتون حاضره همکاری کنه .مسایل مالی هم که باید بهش فکر کرد

نه بیار نذار دیر بشه منم پسرم 8سالشه الان باردارم پسرم اینقد ذوق داره که نمیدونی

آخی عزیزم خداروشکر 

پسر منم خیلی تنهاست مخصوصا از فامیل و اینا هم دوره واقعا تنهاست

من ی دونه دارم خیلی خوبه...فکر دومیم نمیکنم

به خاطر راحتی خودتون فکر دومی رو نمیکنین اگه به فکر بچه تون باشین فکر دومی ام میاد توی سرتون گناه داره بچه نه خواهری نه برادری مگه ما پدر و مادرها چقدر عمر میکنیم که همیشه کنار بچه مون باشیم

22سالمه و دخترم نه ماهشه اصلا دیگه دوس ندارم بچه بیارم احساس میکنم دخترم تنها کافیه ،آیا تک فرزندی ب ...

خیلی بده بیشتر خود فرزند ضربه میخوره بذار یه دوسال دیگه ایشالله دومی رابیار که هم استراحت کرده باشی هم بچه ها دوست هم باشن اشتباه منو نکن دیر دست به کار شدم البته بخاطر فاصله سنیشون میگم عزیز

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏