2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 128 پست
خداکنه سالم و راحت بیاد از ترس زایمان طبیعی هم خیلی اذیت میشم اگه سزارین ممنوع نشده بود بهتر بود

نه گلم ترس نداره باور کن. درسته یکم درد داره اما بعدش راحتی. اصلا حس وصف نشدنیه وقتی بچت بدنیا میاد و همونجا میذارن بغلت.. عالیه

نه گلم ترس نداره باور کن. درسته یکم درد داره اما بعدش راحتی. اصلا حس وصف نشدنیه وقتی بچت بدنیا میاد ...

انشالله 

ممنونم عزیزم  مرسی 😗

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز رفتم پیش دکترم نامه بده برا سز,گفت بیا اول معاینه ت کنم بعد,معاینه که کرد گفت لگنت عااالی واسه ...

نگران نباش هفته ی چند هستی؟؟همه ی کارایی ک واسه زایمان طبیعی مفید هستشو انجام بده استرسم نداشته باشه اگه دوست داری مامای همراه بگیر ک راحت باشی 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
دیروز رفتم پیش دکترم نامه بده برا سز,گفت بیا اول معاینه ت کنم بعد,معاینه که کرد گفت لگنت عااالی واسه ...

اختیاری انجام نمیده؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
نگران نباش هفته ی چند هستی؟؟همه ی کارایی ک واسه زایمان طبیعی مفید هستشو انجام بده استرسم نداشته باشه ...

۳۸ هفتمه اما سن بارداریم ۲هفته کمتره و نی نیم وزنش کمه.دوس ندارم فعلا بدنیا بیاد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

۳۸ هفتمه اما سن بارداریم ۲هفته کمتره و نی نیم وزنش کمه.دوس ندارم فعلا بدنیا بیاد

برا زایمان طبیعی هرچی وزن جنین کمتر باشه زایمان راحت تری داری و کمتر بخیه میخوری

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
برا زایمان طبیعی هرچی وزن جنین کمتر باشه زایمان راحت تری داری و کمتر بخیه میخوری

اومدم نشستم تو خونه که دردام دیرتر شروع شه و بچم وزن بگیره و رشد کنه

خب بس الکی ب خودت استرس نده امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
خب بس الکی ب خودت استرس نده امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی 

مرسی عزیزم. خیلی برا بچم ناراحتم که چرا باید اینقد ریز باشه

نه گفت شرایطت عالیه نیازی نداری به سز

ای بابا...

من از اول که رفتم پیشش هردفعه گفتم من طبیعی نمیارم انقدر گفتم که منو به سزارینی میشناسه و کلا کلافش کردم البته وضعیت جسمیم هم دخیل بود.بچه درشته و من خیلی ریزه میزه ام و احتمالش زیاده تو زایمان طبیعی گیر کنم. 18 کیلو هم تاالان وزن اضافه کردم کلا طبیعی برام خطرناکه. یبوست شدید و خونریزی مقعد هم دارم

ای بابا... من از اول که رفتم پیشش هردفعه گفتم من طبیعی نمیارم انقدر گفتم که منو به سزارینی میشناسه ...

عزیزم میشه وزن نی نی رو بگی؟ 

عالیه هیچ چیزی سزارین نمیشه خدایی اش

اره گلم منم موافقم.این کاملا شخصیه و خود ادم باید نوع زایمانشو بسته به روحیات و جسمش انتخاب کنه تا ارامش داشته باشه تو پروسه زایمانش