2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 128 پست
امپول فشار کلی عوارض داره.الان یه بخشنامه جدید اومده میخوان امپول فشار رو حذف کنن و اجازه بدن بچه به ...

من بچه اولم تو هفته ۴۱با امپول فشار اومد

یادمه خییییلیم پیاده روی میکردم ،ولی اخرشم با امپول فشار اومد

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
عزیزززم. پسر منم خیلی ناز داشت تا اومد.. انشاللا یه سلامتی بیاد بغلت. بارداری خیلی شیرینه. من دلم کل ...

وای من که انقدر زجر کشیدم و اذیت شدم تا ۱۰ سال دیگه هم نمیخوام 

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

امپول فشار کلی عوارض داره.الان یه بخشنامه جدید اومده میخوان امپول فشار رو حذف کنن و اجازه بدن بچه به ...

جدی؟؟؟چ خوب خدا کنه تا نوبت منم شد این اتفاق افتاده باشه

البته من هنوز اقدام نکردم🤣

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
باید ببینی دکترت چی میگی.. گاهی شرایط نی نی جوریه که نباید بیشتر تو شکم بمونه. گاهی هم مثل من شرایطم ...

چندروزپیش دوستم ۱۰روزداشت به زایمان دردش گرفت رفت بیمارستان ناف دورگردن بچه پیچیده شده بودمتاسفانه بچه توشکمش مرده بود ،بنده خدابعد۱۳سال بچه دومش بدنیاورده بود اولی دختراین پسر بود ،دخترش از پنجره اپارتمان تمام وسایلی روکه خریده بودن پرت کرد تو خیابون

منم نی نی حرکتش به نسبت قبل کم شده اما شدت حرکاتش زیاده  امپول ریه هم ۳۳ هفته زدم شاید بابت او ...

آمپول ریه تو چ شرایطی باید بزنی؟؟؟

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
حالا شما پیاده روی داشته باشه ک اگه احیانا طبیعی زایمان کردی کمترسختی بکشی 

دکتر خیلی رک بهم گفت کل بارداریت که استراحت مطلق بودی.18 کیلو اضافه وزن کردی.بچه هم که درشته. صادقانه بهت میگم زایمان طبیعی سختی داری😑😐

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
آمپول ریه تو چ شرایطی باید بزنی؟؟؟

وقتی زود بدنیا بیاد ریه هاش تشکیل شده باشه من خطر زایمان زودرس داشتم زدم ۶ تا هست سه تا امروز سه تا ۲۴ ساعت بعد

خوب همه مثل شما نیستن. خیلی خوب بوده تا ۶ سانت متوجه درد نشدی. و بعدم که ۶سانت باز باشی تا زایمان خی ...

شما زمانی ک تو خونه بودین نترسیدن یوقت چیزی بشه ک نرفتین بیمارستان خیلی خوبه ک بتونی تو خونه دردارو تحمل کنی اینطوری کمتر اذیت میشی 

وای من که انقدر زجر کشیدم و اذیت شدم تا ۱۰ سال دیگه هم نمیخوام 

همه همینو میگن‌ بزار یه مدت بگذره نظرت عوض میشه. من تا ۴ ماه فقط گلاب به روت هق زدم و بالا آوردم‌. تو ماه های آخر هم از درد کشاله ران و واژن شب و روز خواب نداشتم. به همسرم میگفتم دیگه حرف بچه جلو من نزن. ولی خوب الان که پسرم ۶ ماهشه دلم تنگ شده.

همه همینو میگن‌ بزار یه مدت بگذره نظرت عوض میشه. من تا ۴ ماه فقط گلاب به روت هق زدم و بالا آوردم‌. ت ...

خداکنه سالم و راحت بیاد از ترس زایمان طبیعی هم خیلی اذیت میشم اگه سزارین ممنوع نشده بود بهتر بود

دکتر خیلی رک بهم گفت کل بارداریت که استراحت مطلق بودی.18 کیلو اضافه وزن کردی.بچه هم که درشته. صادقان ...

ب خودت استرس نده ایشالا ک خیلی راحت و هر طور ک خودت دوست داری زایمان کنی

واسه منم دعا کن تو اقدامم ک این ماه جواب بگیرم خیلی ذوق دارم

شما زمانی ک تو خونه بودین نترسیدن یوقت چیزی بشه ک نرفتین بیمارستان خیلی خوبه ک بتونی تو خونه دردارو ...

نه نترسیدم. تازه اگه میدونستم هنوز ۳ سانته حالا حالا ها نمیرفتم بیمارستان که‌. من فکر میکردم برسم بیمارستان زایمان میکنم. 

حالا واسه بعدی تجربه شد.

دیروز رفتم پیش دکترم نامه بده برا سز,گفت بیا اول معاینه ت کنم بعد,معاینه که کرد گفت لگنت عااالی واسه طبیعی,بچه م لیزه. همه چی واسه زایمان طبیعی حاضرو محیاست..حالا نامه داده واسه زایمان طبیعی...  نمیخااام

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

نه نترسیدم. تازه اگه میدونستم هنوز ۳ سانته حالا حالا ها نمیرفتم بیمارستان که‌. من فکر میکردم برسم بی ...

👌👌