سلام خانم ها.الان دوروزه درد شبیه به درد پریودی دارم انگار هر لحظه میخواد خون بیاد مثل زمان پریودی.داخل واژنم هم هر از گاهی از جام بلند میشم تیر میکشه.این درد ها میاد و میره.
هفته 39 هستم طبق سونو حالا به نظرتون با این علائم دهانه رحمم باز شده؟ یا وقت زایمان رسیده؟
گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
امپول فشار کلی عوارض داره.الان یه بخشنامه جدید اومده میخوان امپول فشار رو حذف کنن و اجازه بدن بچه به ...
من بچه اولم تو هفته ۴۱با امپول فشار اومد
یادمه خییییلیم پیاده روی میکردم ،ولی اخرشم با امپول فشار اومد
میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو . چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
باید ببینی دکترت چی میگی.. گاهی شرایط نی نی جوریه که نباید بیشتر تو شکم بمونه. گاهی هم مثل من شرایطم ...
چندروزپیش دوستم ۱۰روزداشت به زایمان دردش گرفت رفت بیمارستان ناف دورگردن بچه پیچیده شده بودمتاسفانه بچه توشکمش مرده بود ،بنده خدابعد۱۳سال بچه دومش بدنیاورده بود اولی دختراین پسر بود ،دخترش از پنجره اپارتمان تمام وسایلی روکه خریده بودن پرت کرد تو خیابون
منم نی نی حرکتش به نسبت قبل کم شده اما شدت حرکاتش زیاده امپول ریه هم ۳۳ هفته زدم شاید بابت او ...
آمپول ریه تو چ شرایطی باید بزنی؟؟؟
میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو . چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
وای من که انقدر زجر کشیدم و اذیت شدم تا ۱۰ سال دیگه هم نمیخوام
همه همینو میگن بزار یه مدت بگذره نظرت عوض میشه. من تا ۴ ماه فقط گلاب به روت هق زدم و بالا آوردم. تو ماه های آخر هم از درد کشاله ران و واژن شب و روز خواب نداشتم. به همسرم میگفتم دیگه حرف بچه جلو من نزن. ولی خوب الان که پسرم ۶ ماهشه دلم تنگ شده.
دیروز رفتم پیش دکترم نامه بده برا سز,گفت بیا اول معاینه ت کنم بعد,معاینه که کرد گفت لگنت عااالی واسه طبیعی,بچه م لیزه. همه چی واسه زایمان طبیعی حاضرو محیاست..حالا نامه داده واسه زایمان طبیعی... نمیخااام