2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 128 پست
یعنی من ۲۵ مهر میشم ۴۰ هفته کامل نرم بیمارستان؟

تا حالا رفتی ماینه بشی؟

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی من ۲۵ مهر میشم ۴۰ هفته کامل نرم بیمارستان؟

باید ببینی دکترت چی میگی.. گاهی شرایط نی نی جوریه که نباید بیشتر تو شکم بمونه. گاهی هم مثل من شرایطم طوری بود که دکتر گفت یه هفته دیگه میونی صبر کنی. البته اونم با دقت و وسواس زیاد رو حرکات نی نی

زایمان اول مگه سزارین میکنن ؟

تو شهر ما زایمان اجباری طبیعی خیلی تلفات و اسیب دیدگی داد برا همین دیگه بعضی بیمارستان ها اختیاری رو ازاد دارن میکنن.البته من یه کلیپ دیدم که یه سری دکتر هم اعتراض شدید کردن به زایمان طبیعی اجباری و همه اینها دست به دست هم داد که الان میگن کم کم دارن اجباری رو برمیدارن و با پرداخت هزینه ازاد میتونی سزارین کنی.تو تهران هم چندجا میگن ازاد شده.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
میدونم گلم میگم بچه که با کیسه آب بیرون نمیاد آخرش چ خودش چ پرستار باید پاره کنن که بتونه رد بشه از ...

بله مسلم ولی منطور من اینه نمیشه صبر  کرد تا اون موقع

فاصله درد ها دیگه 10 دقیقه شد بهتره رفت بیمارستان

ممکن هست بچه مدفوع کنه

خوب همه مثل شما نیستن. خیلی خوب بوده تا ۶ سانت متوجه درد نشدی. و بعدم که ۶سانت باز باشی تا زایمان خی ...

آخه بستگی به نرمی و سفتی دهانه رحم داره بعضیا مثل شما به سختی باز میشه بعضیا راحتتر بعضیا هم حتی با آمپول فشارم باز نمیشه مجبور به سزارین میشن همه هم که مثل شما نیستن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
نه اصلا درد ندارم که معاینه کنه ببینه باز شده یا نه

دردم نداشته باشی معاینه میکنن اگه باز شده باشه آمپول فشار میزنن

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
باید ببینی دکترت چی میگی.. گاهی شرایط نی نی جوریه که نباید بیشتر تو شکم بمونه. گاهی هم مثل من شرایطم ...

منم نی نی حرکتش به نسبت قبل کم شده اما شدت حرکاتش زیاده 

امپول ریه هم ۳۳ هفته زدم شاید بابت اونم هست که میگن ۲۵ برو امپول فشار بزن 

قبدش خطر زایمان زودرس داشتم با امپول و قرص و شیاف نگهداشتیم نیاد حالا که میخوایم بیاد نمیاد😂

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

شنبه دکتر بودم برا معاینه چیزی نگفت

پیاده روی زیاد میکنم از اول بارداری هفته جدید باید برم پیشش دوباره

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

امپول فشار کلی عوارض داره.الان یه بخشنامه جدید اومده میخوان امپول فشار رو حذف کنن و اجازه بدن بچه به صورت طبیعی و فیزیولوژیک بدنیا بیاد.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
اگه دردات منظمه درد زايمانه مارم دعاكن❤️انشالله زايمان خوبي داشته باشي

حتما گلم.ممنون❤🌹

وای خدا نه.میخوام سزارین شم پیاده روی که طبیعی میشه

حالا شما پیاده روی داشته باشه ک اگه احیانا طبیعی زایمان کردی کمترسختی بکشی 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
منم نی نی حرکتش به نسبت قبل کم شده اما شدت حرکاتش زیاده  امپول ریه هم ۳۳ هفته زدم شاید بابت او ...

عزیزززم. پسر منم خیلی ناز داشت تا اومد.. انشاللا یه سلامتی بیاد بغلت. بارداری خیلی شیرینه. من دلم کلی تنگ شده حیف پسرم هنوز خیلی کوچیکه..ههه