2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 128 پست
دکتر خیلی رک بهم گفت کل بارداریت که استراحت مطلق بودی.18 کیلو اضافه وزن کردی.بچه هم که درشته. صادقان ...

یا خدا 

من ۲۰ کیلو اضافه کردم تا هفته ۳۸. 

اما بچم تو سونو ۳۴ هفتگی نرمال بود.

وای من طاقت طبیعی ندارم فک کنم بازم ببینم خدا چی میخاد اخه خودم تالاسمیم و کم خون مامانمم سر زایمانش ...

مقدار خونریزی تو طبیعی کمتر از سزارینه،اینو در نظر بگیر،اینو که کمتر درد میکشی و تموم دردی که میکشی با بدنیا اومدن بچت یادت میره،برای افتادگی هم اگه مرتب ورزش کگل را انجام بدی چیزی نمیشه،اگه عامل زایمانت یه آدم وارد باشه و خودت از هفته سی و شش به بعد مرتب ماساژ پرینه را انجام بدی ممکنه حتی بخیه نخوری،اگه تهرانی هستی یه سر به خانم صابریان بزن،خیلی تعریف ایشون را شنیدم

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر خیلی رک بهم گفت کل بارداریت که استراحت مطلق بودی.18 کیلو اضافه وزن کردی.بچه هم که درشته. صادقان ...

اصلا به حرفش گوش نکن،من حدود 20 کیلو اضافه کردم تو بارداری اولم،بچم ولی 2800 بود اونم تو هفته 42،اگه لگنت عالی باشه اصلا ربطی به وزن بچه نداره که اذیت بشی،اگه تهرانی هستی یه سر به  خانم صابریان بزن،یه خانمی بچش را با وزن 4 کیلو و خرده ای پیش ایشون بدون برش و بخیه و خراش دنیا آورد

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن
اصلا به حرفش گوش نکن،من حدود 20 کیلو اضافه کردم تو بارداری اولم،بچم ولی 2800 بود اونم تو هفته 42،اگه ...

بدن با بدن فرق داره.من از نظر بدنی توانایی زایمان طبیعی رو ندارم.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
گلم لاکسی ژل رو قاشق قاشق میخوردم اما رو من تاثیر نداشت. باید غذاهای یبوست زا رو از رژیم غذایی حذف ک ...

سه روز بعداز عمل میری حمام  روی زخم دیگه باز میکنی..اتفاقا روزی یه بار باید بخیه هات رو با آب و شامپو بچه بشوری بعد با سشوار کاملا خشک کنی...بعدش پماد بزنی....کشیدن بخیه هم که اصلا درد نداره

سه روز بعداز عمل میری حمام  روی زخم دیگه باز میکنی..اتفاقا روزی یه بار باید بخیه هات رو با آب و ...

یعنی بعد سزارین اوردنم خونه نباید برم حمام از فرداش شروع کنم؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من شب عمل شدم دکتر گفت دقیقا سه شب دیگه میری حمام...از فردای حمام هم شستشو با آب و شامپو

مرسی از راهنماییت گلم خدا خیرت بده🌹❤