2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 128 پست
عزیزم میشه وزن نی نی رو بگی؟ 

وزن الانش رو نمیدونم.اما 36 هفته که بودم 3200 بود وزنش.الان 39 هفته هستم

بخاطر نداشتن تحرک و استراحت مطلق و پرخوری بیش از اندازه هردو وزن زیاد گرفتیم😐

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی عزیزم. خیلی برا بچم ناراحتم که چرا باید اینقد ریز باشه

نگران نباش خواهر زاده ی منم خیلی ریز بود ولی خیلی زود ب یکماه نرسیده وزنش بالا رفت الکی فکرو خیال نکن بزار نی نی اذیت نشه 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزن الانش رو نمیدونم.اما 36 هفته که بودم 3200 بود وزنش.الان 39 هفته هستم بخاطر نداشتن تحرک و استراح ...

عزییزم...ان شاالله به سلامتی بیاد بغلش مامانش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

معمولا نباید معاینه کنن چون ممکنه دهانه رحم تحریک بشه. بعدم قبلش نیازی به معاینه نیست آخه

چرا دکتر منو معاینه نکرد گفت برو تا ۳ هفته دیگه اگه باز نشد بیا پیشم ولی گفت ارتفاع رحمت کوتاه شده

مرسی عزیزم. خیلی برا بچم ناراحتم که چرا باید اینقد ریز باشه

دختر خالم با وزن 2100 دنیا اومد.دستگاه هم نرفت چون مشکلی نداشت.فقط ریزه بود.الان 3 سالشه انقدر تپله که مادرش میگه تو فکرم یه کاری کنم کمتر بخوره سر و تهشو بزنی دم یخچاله که یه چیزی بخوره.کاملا سالم و خوشگل هم هست.اصلا نگران نباش توکلت به خدا باشه.

دکترم میگفت بهترین وزن برای بچه 3100 هست بیشتر از این وزن ممکنه بچه دچار دیابت یا هر مشکل دیگه ای بشه.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
دختر خالم با وزن 2100 دنیا اومد.دستگاه هم نرفت چون مشکلی نداشت.فقط ریزه بود.الان 3 سالشه انقدر تپله ...

دیروز که سنو رفتم گفت وزنش ۲۸۵۰ گرمه,دکترم گفت این که ریزه اندازه کف دسته,این همه رفتیو اومدی واسه این؟؟!!  خیلی تو ذوقم خورد و ناراحت شدم

دیروز که سنو رفتم گفت وزنش ۲۸۵۰ گرمه,دکترم گفت این که ریزه اندازه کف دسته,این همه رفتیو اومدی واسه ا ...

این وزن که عالیه.زندایی من هم 28 مهر بچه اش دنیا میاد دکترش گفته اگر تا زایمانت به 2800 برسونی عالیه.لیدی میل میخوره چون بچه 1800 هست.تازه دوتا خواهرشوهرام هردو چندوقت پیش زایمان کردن بچه هاشون 2800 بودن هیچ مشکلی نداشتن.

وای من فکر کردم وزن بچه ات خیلی کمتره که نگرانی. کجا قد کف دسته؟دختر خاله من 2100 بود بزرگتر از کف دست بود بعد 2850 رو گفت قد کف دست؟

خدا هدایتشون کنه که اینجور دل مادرهای باردارو میلرزونن.

این وزن که عالیه.زندایی من هم 28 مهر بچه اش دنیا میاد دکترش گفته اگر تا زایمانت به 2800 برسونی عالیه ...

هیییی خواهر...یه روز خوش نداشتم از دست این دکترا

هیییی خواهر...یه روز خوش نداشتم از دست این دکترا

میفهممت گلم.بخاطر همین مسائل بود که من تاالان که به این دکتر برسم 5 تا دکتر عوض کردم.باورت میشه هفته های اول بهم میگفتن این بچه نمیمونه برو گرمیجات بخور که کورتاژ نشی😐

اخه اینها من نمیدونم کی بهشون مدرک داده؟ رفتم انقدر گریه کردم با خدا صحبت کردم بعد یه هفته رفتم سونو دیدم سالم سالمه.

بچها مگه وقتی جنین بریچه سزارین نمیکنن???یا بازم باید معاینه کنن؟

نه عزیزم،هنوز زوده برای اینکه بگی چون بریچه سزارین،بچه اولم تو هفته سی و پنج چرخید،ولی اگه تا آخر نچرخه بله سزارین میشی

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن
نه عزیزم،هنوز زوده برای اینکه بگی چون بریچه سزارین،بچه اولم تو هفته سی و پنج چرخید،ولی اگه تا آخر نچ ...

وای من طاقت طبیعی ندارم فک کنم بازم ببینم خدا چی میخاد اخه خودم تالاسمیم و کم خون مامانمم سر زایمانش افتادگی پیدا میکنه قبلا

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
کامل رفع نشد هنوز گاهی دارم مثلا دو سه روز یبوست یه روز معمولی.همینطور درگیرم.اخرش نشد نامه هموروئید ...

شربت لاکسی ژل روزی دوسه بار هربار با یه لیوان آب بخور....بعد از سزارین با کمترین فشار بخیه هات باز میشه..حتی سرفه کوچیک...تا چن ماه مرتب باید بخوری تا روده هات به کار بیفتن......تو اینترنت سرچ کن خوراکی هایی که یبوست آور تا چن ماه نخور..منم همین مشکل داشتم با انجام همین کارا خوب شدم

شربت لاکسی ژل روزی دوسه بار هربار با یه لیوان آب بخور....بعد از سزارین با کمترین فشار بخیه هات باز م ...

گلم لاکسی ژل رو قاشق قاشق میخوردم اما رو من تاثیر نداشت. باید غذاهای یبوست زا رو از رژیم غذایی حذف کنم.

شما سزارین بودی اگر راهنمایی در این رابطه داری ممنون میشم بگی.یکی از دغدغه هام حمام کردن بعد زایمانه. بخیه هام کشیدنیه.چطور برم حمام کنم که بخیه خیس نشه؟

سوال بعدی اینکه چطور بچه رو اولین بار حمام کنیم که نافش خیس نشه؟