2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 128 پست
ن دکتر گفت طبیعیه

دکتر گفت طبیعیه پس خیالت راحت.چیز خاصی نیست.

من لکه بینی هم داشتم تا هفته 14 بارداری دیگه بعد اون امپول مرولوتون و شیاف گذاشتم تا هفته 36

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بنده خدا میگه زیر دلم درد میکنه تو میگی سوزش سر دل😐چ ربطی داشت آخه🤣🤣🤣🤣

آخه من خودم دراز میکشم سمت راست زیر دنده هام شدید درد میگیره ،زیر دلشو نخوندم،فکر کردم مشکل منو داره😂

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
نه گلم خیلی موارد کیسه آب پاره نمیشه. من دردم شروع شده بود و دهانه رحمم ۶سانت باز شده بود بعد خود دک ...

من اول کیسه آبم پاره شد بعد از ۶سانت باز شدن دهانه رحم دردام شروع شد البته با آمپول فشار خیلی سریع هم زایمان کردم😍

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اره اما درد ندارم دکترم گفت اگه تا ۲۵ دردت نگرفت برو بیمارستان امپول فشار بزن

عزیزم پیاده روی زیاد بکن تا دردات شروع بشه و بعد بری بیمارستان. با آمپول فشار اذیت میشی یکم. منم تا ۴۰ هفته و ۵ روز دردم نگرفت ولی از همون ۳۹ هفته پیاده روی مسافت خیلیییی زیاد میرفتم. از خونمون تا حرم امام رضا رفت و برگشت پیاده میرفتم تا بلاخره موفق شدم و ۴۰ هفته و ۶روز دردام شروع شد. خخخ

اره اما درد ندارم دکترم گفت اگه تا ۲۵ دردت نگرفت برو بیمارستان امپول فشار بزن

ب سلامتی نی نیت بیاد بغلت ،یه نینی سالم و مامانی

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
خب باید پاره بشه که بچه بخاد بیاد😐

نه گاهی باید پاره کنن خودش پاره نمیشه من دوتا زایمان داشتم 

سر هردوتا خود بیمارستان پاره کرد درحالیکه من خیلی هم توی خونه صبر کردم و دیگه فاصله درد ها نزدیک شد( 10 دقیقه) رفتم بیمارستان

عزیزم پیاده روی زیاد بکن تا دردات شروع بشه و بعد بری بیمارستان. با آمپول فشار اذیت میشی یکم. منم تا ...

یعنی من ۲۵ مهر میشم ۴۰ هفته کامل نرم بیمارستان؟

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
یبوست داشتی بهتر شدی؟

کامل رفع نشد هنوز گاهی دارم مثلا دو سه روز یبوست یه روز معمولی.همینطور درگیرم.اخرش نشد نامه هموروئید بگیرم مجبورش شدم سز اختیاری بگم برام بنویسه

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من اول کیسه آبم پاره شد بعد از ۶سانت باز شدن دهانه رحم دردام شروع شد البته با آمپول فشار خیلی سریع ه ...

خوب همه مثل شما نیستن. خیلی خوب بوده تا ۶ سانت متوجه درد نشدی. و بعدم که ۶سانت باز باشی تا زایمان خیلی راه نیست. من شب تا صبح خونه درد کشیدم نرفتم بیمارستان. صبح دیگه دردو نمیتونستم تحمل کنم با خودم میکفتم الان میرم میگن ۷ یا ۸ سانت باز شدی و بعدم زایمان میکنم راااحت.. وقتی رسیدم دکتر گفت ۳ سانتی.. دنیا رو سرم خراب شده. خخخخ

نه گاهی باید پاره کنن خودش پاره نمیشه من دوتا زایمان داشتم  سر هردوتا خود بیمارستان پاره کرد د ...

اره دور و اطراف ما همشون کیسه ابشون رو تو بیمارستان پاره کردن.

نه گاهی باید پاره کنن خودش پاره نمیشه من دوتا زایمان داشتم  سر هردوتا خود بیمارستان پاره کرد د ...

میدونم گلم میگم بچه که با کیسه آب بیرون نمیاد آخرش چ خودش چ پرستار باید پاره کنن که بتونه رد بشه از دهانه رحم😣

اللهم صلی علی محمد و آل محمد