2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 128 پست
اگه درد اصلیت شروع بشه باید کیسه آبت پاره بشه یهو کلا خیس میشی بعد یه چیزی مثل خون آبه بعدش ازت میاد ...

ترشح خیلی زیاد زرد رنگ دارم اما میدونم کیسه اب نیست فقط ترشحه

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
برید بیمارستان یه معاینه بشید، ضرر که نداره

امروز میرم دکتر دلم میخواد همین امشب بگه برو بستری شو بیام زایمانتو انجام بدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارو مصرف میکنید؟ امپول پرولوتون؟

ن دکتر گفت طبیعیه

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
خانوما من هفته ۳۹ هستم وقتی دراز میکشم زیر دلم سمت راست خیلی درد میگیره تیر میکشه انگار گرفته بعد بل ...

سوزش سر دل

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
اگه درد اصلیت شروع بشه باید کیسه آبت پاره بشه یهو کلا خیس میشی بعد یه چیزی مثل خون آبه بعدش ازت میاد ...

نه لزوما اینطوری نیست

من سرهردوتا بچه ام اخرش خود ماما کیسه اب رو پاره کرد خودش پاره نمیشه

در بعضی موراد ممکنه ولی نه همیشه

اگه سزارین بخواب باید هفته ۳۸نهایت۳۹سز میشدی دکترت چیزی نگفته؟

دیروز باید زایمان میکردم که چون مسافرت براش پیش اومد نشد زایمان کنم امروز عصر برم پیشش احتمال داره یا امشب بشه زایمانم یا فردا فقط میگم با این دردهایی که دارم یه وقت مثلا رحمم باز نشده باشه که حالت زایمان طبیعی به خودش گرفته باشه.

من حتی یه بارم معاینه لگن نشدم ببینه تنگه یا مناسبه

نه زیر دلم درد میگیره سمت راست الانم دراز کشیدم همینجوری شد بلند شدم

دقیقا منم همینطورم موقع دراز کشیدن ی بالش کوچیک بزار اون قسمت درد کمتر میشه

زایمان طبیعی هستی؟

دقیقا منم همینطورم موقع دراز کشیدن ی بالش کوچیک بزار اون قسمت درد کمتر میشه زایمان طبیعی هستی؟

اره اما درد ندارم دکترم گفت اگه تا ۲۵ دردت نگرفت برو بیمارستان امپول فشار بزن

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

نه گلم خیلی موارد کیسه آب پاره نمیشه. من دردم شروع شده بود و دهانه رحمم ۶سانت باز شده بود بعد خود دکتر کیسه آب رو پاره کرد