سلام خانم ها.الان دوروزه درد شبیه به درد پریودی دارم انگار هر لحظه میخواد خون بیاد مثل زمان پریودی.داخل واژنم هم هر از گاهی از جام بلند میشم تیر میکشه.این درد ها میاد و میره.
هفته 39 هستم طبق سونو حالا به نظرتون با این علائم دهانه رحمم باز شده؟ یا وقت زایمان رسیده؟
گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو . چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
خانوما من هفته ۳۹ هستم وقتی دراز میکشم زیر دلم سمت راست خیلی درد میگیره تیر میکشه انگار گرفته بعد بل ...
سوزش سر دل
میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو . چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
اگه سزارین بخواب باید هفته ۳۸نهایت۳۹سز میشدی دکترت چیزی نگفته؟
دیروز باید زایمان میکردم که چون مسافرت براش پیش اومد نشد زایمان کنم امروز عصر برم پیشش احتمال داره یا امشب بشه زایمانم یا فردا فقط میگم با این دردهایی که دارم یه وقت مثلا رحمم باز نشده باشه که حالت زایمان طبیعی به خودش گرفته باشه.
من حتی یه بارم معاینه لگن نشدم ببینه تنگه یا مناسبه
گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
نه زیر دلم درد میگیره سمت راست الانم دراز کشیدم همینجوری شد بلند شدم
دقیقا منم همینطورم موقع دراز کشیدن ی بالش کوچیک بزار اون قسمت درد کمتر میشه
زایمان طبیعی هستی؟