2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 128 پست
نه عزیزم به این درد میگن ماه درد. اگه درد زایمان شروع بشه دیگه آروم نمیشه و به شدتش اضافه میشه. دردش ...

واقعا؟ پس خداروشکر اخه تنهام شوهرم ماموریته هیچکی نیست اگر دردم گرفت منو ببره😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا نه.میخوام سزارین شم پیاده روی که طبیعی میشه

اگه سزارین بخواب باید هفته ۳۸نهایت۳۹سز میشدی دکترت چیزی نگفته؟

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
زمان بگیر برای دردهات. منظم شد فاصلشون یتی درد زایمانه

اصلا نمیشه زمان بگیرم متوجه نمیشم اما مثلا دیروز دوبار تا بیست دقیقه درد شبیه به پریودی داشتم که به ران پاهام و بعدش به مچ میکشید

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم نگران نباش درد واژن بخاطر کشیدگی رحم و سنگینی نی نی هست. 

مرسی گلی،من میخوام طبیعی باشم ،اخرین سونو ۳۱هفته بود زده بریچ ،بنظزت میچرخه؟؟؟؟

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
من از هفته ۲۸درد واژن دارم ،مثل درد پریودی الان هفته۳۳هستم تاپیکتونو دیذم نگران شدم بچمم بریچه😢

دارو مصرف میکنید؟ امپول پرولوتون؟

اصلا نمیشه زمان بگیرم متوجه نمیشم اما مثلا دیروز دوبار تا بیست دقیقه درد شبیه به پریودی داشتم که به ...

برید بیمارستان یه معاینه بشید، ضرر که نداره

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
اصلا نمیشه زمان بگیرم متوجه نمیشم اما مثلا دیروز دوبار تا بیست دقیقه درد شبیه به پریودی داشتم که به ...

اگه درد اصلیت شروع بشه باید کیسه آبت پاره بشه یهو کلا خیس میشی بعد یه چیزی مثل خون آبه بعدش ازت میاد که مشخص میشه دهانه رحمت داره باز میشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ببخشید یه سوال  اولین بار تو بارداری دکتر هفته چندم معاینه میکنه؟

۳۹

خوب اگه سزارینی که باید زودتر بستری شی دیگه ۳۹ هفتته و هرلحظه احتمال زایمان طبیعی هست

دکتر دیشب از مسافرت برگشت امروز عصر هم نوبت دارم برا معاینه و گرفتن نامه سزارین.

خانوما من هفته ۳۹ هستم وقتی دراز میکشم زیر دلم سمت راست خیلی درد میگیره تیر میکشه انگار گرفته بعد بلند میشم خوب میشه دیشب چن بار اینجوری شدم بخاطر چیه؟؟؟

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍