2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 67 پست
ناراحت قلیون کشیدنش نبودی ازین که سیگار میکشه ناراحتی؟؟؟

قليون الان همه ميكشن بعدم ما كلا تو خانوادمون همه ميكشن از زن و مرد و دختر پسر و خيلي از خانواده ها هم همينطورن

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ببخشید فکر کردم از قلیون کشیدنش ناراحت نیستی.

چرا ناراحتم خیلی ام ناراحتم بخاطر اینکه دندوناش داره داغون میشه ولی دست بردار نیس...نمیدونم..شاید از بس بهش گیر دادم قلیون نکشه داره میره سمت سیگار که قلیونو کم کنه

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
چرا ناراحتم خیلی ام ناراحتم بخاطر اینکه دندوناش داره داغون میشه ولی دست بردار نیس...نمیدونم..شاید از ...

خدا کنه جفتشو بزاره کنار عزیزم

بازم معذرت میخوام.

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

قلیون کشیدنشو چیکار کنم ترک نمیکنه خدایا منو بکش😭😭😭

سرگرمی جدید بیارید تو زندگیش  ، پرنده بازی قناری وسهره  .....یا بازی مثل دومنه ، شغل دوم و یا هر چیز دیگه وقت گیر باشه  

یه پک 28 روزه قرص ترک سیگار بره دکتر براش مینویسه راحت ترک میکنه البته باید بخواد. ته دلت خالی نمیکنم ولی همه اولش میگن تفریحی میکشیم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
قلیون ضررش خیلی بیشتر از سیگاره  هر پوک معادل ۲۰ سیگار که فوری جذب ریه ها میشه  ولی متاس ...

خب چیکار کنم بزارم سیگار بکشه چون ضررش کمتره؟من میگم از هر دوش عاصی شدم دلم میخواد هیچی نکشه اصلا چرا حتما باید ی چیزی مصرف کنه؟دامادشون که چیزی نمیکشه الان چیزی شده؟

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

هرچی ادم گیر بده بدتر میشه شوهر منم جوری شده بود که شب وروز همش سر قلیون بود دعوا و قهر گیردادنا هیچ تاثیر خوب نداشت ک بدترم شد اخرش یه بنده خدا گفت بیخیالش شو فقط گاهی بهش بگو خیلی ناراحتی بابت اینکاراش خداروشکر الان ترک کرده لب نمیزنه