2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 67 پست
بابام همیشه میگه کسی ک سیگار میکشه زمینه ی چیزای دیگه رو هم داره بهش بگو سیگار کشیدن اینکه یکی ببین ...

منم همینو میگم...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان هیچوقت از مظرات قلیان بهشون نگین چون حس لجاجت و بی اهمیتی بالا میره . این امر فقط به ادامه دادن کمک میکنه 

سعی کنید از اثراتش تو زندگی بگین 

مثلا خرج و مخارجی که صرف ذغال+ تنباکو و .... میشه و واقعا الان گرانه 

اثرات بدی که روی بچه ها داره . توجه کنید بچه دود رو میبینه ، توجهی به قلیان ویا پیپ و یا. سیگار نداره پس در آینده اونها رو سوق میده به دود نه به قلیان 

منزل اجتماعی رو پایین میاره 

اثرات وحشتناک روی قوای جنسی و کیفیت وکمیت اسپرم 

قلیان مثل ایام قدیم نیست که برای راحتی و خواص درمانی تنباکو (خوانسار) کشیده بشه بلکه بیشتر الان جنبه فراگیر داره . و اینکه ناخود آگاه ادم رو به هم نشینی با یک انسان بد میکشونه .

بی توجهی به امور زندگی و کم رنگ شدن نقش خانواده در لذت بردن . چون که قلیان و سیگار مثل دوستی هستن که دست آدم رو زنجیر میکنن .

این رو یک پسر داره میگه که به مدت سه و یا چهار سال از دست یک عده هم نشین قلیان شد و تازه انسولینی هست وروزی چهار بار انسولین میزنه . آخرش هم خدا کاری کرد که یک شبه قلیان رو بندازم تو آشغال دانی سر کوچه و سراغش نرم همون یک شبه هم همه اون آدم ها رفتن پی کارشون .

قلیون اگه چوبیه ، بشورین با سریش که طعمش بره ، این کار رو شاهرگ لذت میزنه ، هر هفته بشورین تا اعصابش ...

زیاد‌متوجه‌منظورتون‌نشدم

ولی قیلونش‌کوزش‌سفالی بقیه‌جاش‌چوبی

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
قلیان بعد از مدتی شیره میندازه وبه اصطلاح آب بندی میشه ، و اگه با آب شسته بشه طعمش خراب میشه .

چه‌حالب ،حتما امتحان میکنم

مرسی از راهنماییتون

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤